Η νέα σειρά του Ant1 «Μετά τη φωτιά» έκανε πρεμιέρα πριν λίγη ώρα και ήδη από τα πρώτα λεπτά της προβολής του πρώτου επεισοδίου οι χρήστες του twitter έσπευσαν να σχολιάσουν τους ηθοποιούς και ανέβασαν το αντίστοιχο hashtag στην πρώτη θέση. Η νέα δραματική σειρά του Ant1, «Μετά τη φωτιά» διηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, της Ιωάννας, της Ειρήνης και της Ανθής, οι οποίες μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους.

Ο μονόλογος της Ντόρας Μακρυγιάννη η οποία υποδύεται την Ιωάννα μπροστά στον δικηγόρο προκάλεσε ρίγη ανατριχίλας.

Η Ιωάννα είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας και είναι αποφασισμένη να εγκαταλείψει τον κακοποιητικό σύζυγό της, Άρη και σε μια προσπάθεια να το καταφέρει απευθύνθηκε σε δικηγόρο προκειμένου να πάρει διαζύγιο.

Η δυσπιστία του δικηγόρου την έκανε να ξεσπάσει και να του δείξει τις μελανιές που έχει στο κορμί της από τα χτυπήματα που της έχει προκαλέσει ο σύζυγός της. Ο δικηγόρος γύρισε το βλέμμα του αλλού και μέσα σε δάκρυα, η Ιωάννα του εξήγησε πως «Δεν θα φύγουν οι μελανιές αν δεν τις κοιτάζετε» και πως «όσο δεν μας ακούτε, όσο δεν μας πιστεύετε, εμείς πεθαίνουμε. Αλλά εγώ θα επιζήσω».

Τα μηνύματα που πέρασε η Ντόρα Μακρυγιάννη στην σκηνή αυτή, προκάλεσαν ανατριχίλα στους χρήστες του twitter οι οποίοι αποθέωσαν τις υποκριτικές ικανότητες της ηθοποιού ενώ ανατρίχιασαν με το γεγονός πως μέσα σε αυτές τις φράσεις εμπεριέχεται όλη η αλήθεια των κακοποιημένων γυναικών του σήμερα.

https://twitter.com/ipetherasas/status/1709996687207342094