Το λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο Survivor All Star αποκάλυψε η Αφροδίτη Σκαφίδα κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης που είχε με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» του Open το πρωί της Πέμπτης (31/08). Η αθλήτρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο bullying που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο reality επιβίωσης.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το ξαναέκανα. Ο λόγος που μπήκα είναι επειδή ξεκινάω έναν σύλλογο στίβου στη Γλυφάδα, τον οποίο θέλω και να βοηθήσω οικονομικά. Γι’ αυτό τον λόγο μπήκα στο Survivor All Star. Έχω πάρει αυτό που ήθελα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε θέλω να προχωρήσω με το να βοηθάω παιδάκια», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Τα πιο πολλά παιδιά αντιμετωπίσαμε bullying. Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, οπότε προσπαθεί ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί “να σου πάρει τον τσαμπουκά”. Από εκεί και πέρα θα φανεί πόσο δυνατή προσωπικότητα είσαι. Η επιβίωση δεν έχει να κάνει μόνο με το φαγητό. Δεν αφήνεις περιθώριο σε κάποιους να το κάνουν αυτό, απλά κάποιοι άνθρωποι παίρνουν από μόνοι τους την ευκαιρία να κάνουν bullying» σημείωσε η αθλήτρια.

Όσον αφορά στο γεγονός πως προμηθεύτηκε φαγητό από ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο και έφαγε, η Αφροδίτη Σκαφίδα δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι και ό,τι έγινε, έγινε. Η ζωή προχωράει».