Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν δύο μήνες. Η χαρά της παρουσιάστριας και του αγαπημένου της, Κωνσταντίνου Δανιά είναι απερίγραπτη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου πραγματοποίησε ένα Q&A και απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους. Το όνομα που θα πάρει η μικρούλα της αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση ήταν στις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε ότι θέλει να επιστρέψει σύντομα στη μικρή οθόνη, αλλά το πρόγραμμά της με την κόρη της είναι σε προτεραιότητα. «Θέλω πολύ να επιστρέψω. Με ένα όμορφο πρότζεκτ και με μια συνθήκη που να μπορώ να συνδυάσω εργασία και ποιότητα ζωής με την οικογένειά μου! Ακούγεται λίγο δύσκολο αλλά σε όλα υπάρχει χρυσή τομή (αν θες πραγματικά να τα καταφέρεις). Ακόμα, σημείωσε ότι «έρχονται όμορφα πράγματα για αυτόν τον χειμώνα».

Όσο για το όνομα που θα πάρει η μικρούλα, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη αποκάλυψη, για να αποφύγει «μπελάδες» με τη μαμά και την πεθερά της.