Η Σάλμα Χάγιεκ ξεπέρασε το… φράγμα των 25 εκατομμυρίων followers στο Instagram και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα βίντεο όπου φοράει ένα σέξι μπικίνι και βρίσκεται μέσα σε πισίνα.

Η 56χρονη Μεξικανή ηθοποιός «πόσταρε» ένα workout για να ευχαριστήσει τους fans της που την ακολουθούν στην συγκεκριμένη πλατφόρμα social media. Μάλιστα, συνοδευόταν και από μήνυμα στο οποίο ανέφερε πως θέλησε να ικανοποιήσει την επιθυμία τους να τη βλέπουν να φορά περισσότερο το μπικίνι της.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, 25 εκατομμύρια ακόλουθοι. Ευχαρισώ τόσο πολύ κάθε έναν από εσάς», έγραψε η διάσημη ηθοποιός, σύζυγος του Γάλλου δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Φρανσουά-Ανρί Πινό. «Βλέποντας, δε, πως σε όλους σας αρέσουν περισσότερο οι φωτογραφίες μου όπου φοράω μπικίνι, εδώ είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής με μπικίνι για όλους σας. Σιχαίνομαι τη γυμναστική, αλλά αγαπώ να γιορτάζω τις καλές στιγμές χορεύοντας στο νερό. Είμαι πραγματικά συγκινημένη και σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας και την υποστήριξή σας».

Φυσικά, το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral και τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους χρήστες του Instagram να σχολιάζουν την εντυπωσιακή φιγούρα της Σάλμα Χάγιεκ. Ένας από αυτούς ήταν και ο πασίγνωστος ράπερ Drake. Ο «Champagne Papi» έγραψε: «Πρέπει να την πάμε στα 50 εκατομμύρια followers άμεσα». Το «διψασμένο» σχόλιο του, επίσης… σχολιάστηκε στα social media.