Για το περιστατικό με την αεροπορική εταιρεία μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια επισημαίνοντας ότι «ένιωσε καλά» και ότι δεν στεναχωρήθηκε. «Ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που το έκανα» επεσήμανε η παρουσιάστρια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία έχασε την πτήση της για Σάμο και ξέσπασε στο Instragram στις αρχές του Ιουνίου επεσήμανε σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν από την εκπομπή του Alpha «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης (28/6): «Από τη συγκεκριμένη (εταιρεία) δεν θα ξαναχάσω πτήση, από άλλη θα δούμε».

«Αν στεναχωρήθηκα με ρωτάς; Όχι ένιωσα καλά, ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που το έκανα. Ό, τι παραπλήσιο πήγε να γίνει, δεν με αφορά. Αλλά έμαθα ότι γίνονται πια ανακοινώσεις» ανέφερε απευθυνόμενη στη δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στα Κινηματογραφικά Βραβεία Ίρις.

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Χρήστο Λούλη τον οποίο είχε στο πλευρό της η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε: «Περάσαμε πολύ ωραία, γνωριστήκαμε επιτέλους, δέσαμε έτσι πολύ. Έχουμε κοινό χιούμορ και ματιά σε κάποια πράγματα και αυτό είναι βολικό, ωραίο, ευχάριστο».

«Το άκουσα και εγώ αυτό, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Προς το παρόν θα κάνουμε το “Ρουκ-Ζουκ” και για σειρά θα δούμε ίσως πιο μετά…» σημείωσε μιλώντας τα τηλεοπτικά της πλάνα και εστιάζοντας στη φήμη ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του «Your Face Sounds Familiar».