Ο Άλεκ Μπάλντουιν δέχεται επικρίσεις μετά την πρώτη ανάρτηση που έκανε στο Instagram μετά τη γνωστοποίηση ότι θα του ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας Rust τον Οκτώβριο του 2021.

Η ανάρτηση αφορούσε μια φωτογραφία της συζύγου του 64χρονου ηθοποιού, Χιλάρια, με τον γιο της να της τρίβει την πλάτη στο σαλόνι της οικογένειας. Δεν ήταν όμως η εικόνα αυτή που προκάλεσε τις αντιδράσεις αλλά η λεζάντα σε αυτή.

«Το παλιό κόλπο “άσε με να σου τρίψω την πλάτη”. Ακολουθούν πατατάκια» έγραψε ο ηθοποιός.

«Σκεφτείτε να διώκεστε για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η πρώτη ανάρτηση που κάνεις μετά την ανακοίνωση είναι μια φωτογραφία της συζύγου σου που αποζητά την προσοχή με τον μικρό σου γιο και βάζεις αυτή τη λεζάντα με σεξουαλικά υπονοούμενα», σχολίασε κάποιος στην ανάρτηση.

«Πιστεύει και κάποιος άλλος ότι αυτή η λεζάντα είναι ανατριχιαστική; Η φωτογραφία είναι γλυκιά. Η λεζάντα την κάνει περίεργη», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

«Φίλε μου πρέπει να συμβουλεύεσαι την ομάδα σου πριν να κάνεις τέτοιες αναρτήσεις. Δεν σε βοηθάνε» έγραψε ένας άλλος απευθυνόμενος στον Άλεκ Μπάλντουιν.

«Η φράση αυτή για το “τρίψιμο στην πλάτη” είναι ένα αστείο για ενήλικους και όχι για μια μητέρα με τον γιο της» έγραψε κάποιος άλλος.

Άλλοι απηύθυναν έκκληση στον πατέρα 8 παιδιών να σταματήσει εντελώς τις αναρτήσεις…