Λύθηκε η παρεξήγηση ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου, ο οποίος εκνεύρισε τον τραγουδιστή, επειδή θεώρησε ότι φλέρταρε απρεπώς τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο «Πρωινό», ο Χρήστος Μάστορας τηλεφώνησε στον θαμώνα, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας δύο φορές, μία για φαγητό και μία για ποτό, μίλησαν, ξεκαθάρισαν την κατάσταση και τελικά η παρεξήγηση ανάμεσά τους λύθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Χρήστος Μάστορας τσακώθηκε με τον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου για τα μάτια της συντρόφου του, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, η οποία βρισκόταν επίσης εκεί. Ο τραγουδιστής είχε την εντύπωση ότι κάποιος από διπλανό τραπέζι τη φλέρταρε με έναν απρεπή τρόπο. «Βλ…. Δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι λίγο!», ακούγεται σε βίντεο να του λέει από τη σκηνή.

Έτσι άρχισε να κάνει νοήματα, προκλήθηκε ένταση και όταν μπήκε εκνευρισμένος μέσα ο Χρήστος Μάστορας, ζητώντας να φύγει το τραπέζι, τότε κατάλαβε ότι κι ο ίδιος ίσως να παρεξήγησε κάποια πράγματα και ότι δεν προσέβαλε κάποιος την κοπέλα του, όπως του εξήγησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού. Οπότε φρόντισε να εκτονώσει την κατάσταση και να λήξει το συμβάν.