Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ μίλησε η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού και αποκάλυψε άγνωστα πράγματα για την ίδια. «Αυτό που δεν ξέρετε για μένα είναι ότι όλοι οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν για τον τρόπο που οδηγώ» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Σε ότι αφορά, μια συνήθεια της που θα ήθελε να αλλάξει, η Κατερίνα Γερονικολού τόνισε πως θα ήθελε να μην τρελαίνεται τόσο πολύ για τα γλυκά ή έστω να βρει ένα που δεν της αρέσει.
Ποια συνήθεια όμως του αγαπημένου της Γιάννη Τσιμιτσέλη θα ήθελε να αλλάξει; «Να μην πετάει τα ρούχα στο πάτωμα» απάντησε χαμογελαστή η Κατερίνα Γερονικολού.

«Στο παρελθόν έχω παρουσιάσει μια εκπομπή που ήταν πολύ του γούστου μου. Αν ποτέ παρουσίαζα εκπομπή, αν και δεν είμαι πολύ θετική, θα ήθελα πραγματικά να είναι κάτι που με αφορά. Θα ήθελα να είναι για θέατρο, για σινεμά, για βιβλία και με συνεντεύξεις συναδέλφων» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστεί στην σειρά «Και όμως είμαι ακόμα εδώ» και όπως είπε όταν διάβασε το σενάριο σκέφτηκε «Yes!» και τόνισε πως διάβασε σερί τα τρία πρώτα επεισόδια ενώ παραδέχθηκε πως δεν ρώτησε τον σύντροφό της και συμπρωταγωνιστή της, Γιάννη Τσιμιτσέλη αν θα παίξει και εκείνος.

Ο μεγαλύτερος φόβος της σήμερα είναι να μην χάσει τίποτα από όσα αγαπάει.

«Αν μπορούσα να απευθυνθώ σε έναν ανήλικο που βιώνει το πένθος θα ήταν να του πω ότι δυστυχώς ήρθε σε μικρή ηλικία με την απώλεια και τη δυσκολία, αλλά η ζωή έτσι είναι, γεμάτη δυσκολίες, αλλά δεν είναι μόνο έτσι» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Σε ότι αφορά την ερώτηση που δεν θα ήθελε να της κάνουν τόσο συχνά, η Κατερίνα Γερονικολού είπε πως: «Μια ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο συχνά είναι αν παντρευτώ και αν θα κάνω παιδιά. Θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση αρκετά προσωπική, αλλά εκτός αυτού είναι μια ερώτηση στην κοινωνία την οποία ζούμε, πια δίνει πίεση και άγχος σε ένα ζευγάρι και σε μια γυναίκα πολύ περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά ή δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ειδικά όμως για μια γυναίκα, με αυτή την ερώτηση είναι σαν να της υποδεικνύεις ότι αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να ακολουθήσει για την κοινωνία. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι αυτός ο μοναδικός και ο αποκλειστικός δρόμος ή αυτός που προσφέρει την ευτυχία, θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση εντελώς κατευθυνόμενη και την κάνουν συνήθως οι δημοσιογράφοι επειδή δεν την έχουν σκεφτεί καλά, επειδή έχουν συνηθίσει να την λένε. Είναι μια ερώτηση που πρέπει να αλλάξει».