Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο σύζυγός της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος τις τελευταίες ημέρες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι, από την Κυριακή 02 Οκτωβρίου κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το My Style Rocks, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ορισμένες φωτογραφίες από την στιγμή του τοκετού.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να αφήσουν στα σχόλια, τις ευχές τους. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία έγραψε: «Να σας ζήσει εξαδέλφη το αγγελούδι».

Στο μήνυμα που έγραψε η Ιωάννα Σιαμπάνη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στο πρόσωπο μου διακρίνεις ανάμεικτα συναισθήματα. Τα περισσότερα από αυτά πρωτόγνωρα. Με λέξεις δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ένιωσα όταν σε κράτησα στην αγκαλιά μου και με κοίταξες στα μάτια.

Σαν να με ήξερες ένιωσα και τα ξέχασα όλα. Σε αγαπω μικρέ μου Φώτιε, Για πάντα δίκη σου. Η μαμά σου! Ευχαριστώ @panagiotispsathas που μου χάρισες την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου! ω», έγραψε η Ιωάννα Σιαμπάνη.