Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός μίλησε για την τρυφερή σχέση με την κόρη του, την επαγγελματική συνύπαρξη με την Κατερίνα Γερονικολού στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» και το αν θα ήθελε να ξαναγίνουν τηλεοπτικό ζευγάρι. Για τη σχέση τους είπε πως ποτέ δεν έκρυψαν το γεγονός ότι είναι ζευγάρι, αλλά δεν ήθελαν και να το «διαφημίσουν».

«Ζούσαμε κανονικά ως ζευγάρι με την Κατερίνα, δεν ήμασταν ποτέ κλειδαμπαρωμένοι. Όταν προέκυψε, προέκυψε και έγινε γνωστό. Αν μας ζητήσουν να είμαστε και σε άλλο σίριαλ ζευγάρι αργότερα ναι, αλλά back to back όχι, δεν είναι σωστό», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Κάνω κριτική στην Κατερίνα κι εκείνη σε εμένα, έχει μια γυναικεία ματιά που εμένα μου λείπει. Η Κατερίνα έχει ως πλεονέκτημα και ως μειονέκτημα ότι είναι πάρα πολύ οργανωτική. Εγώ από την άλλη είμαι εργασιομανής και τελειομανής. Είμαι ο άνθρωπος που για κάθετι που βλέπω σε εμένα, λέω πως αν γύριζα τον χρόνο, θα το έκανα καλύτερα» πρόσθεσε.

Η κόρη μου νόμιζε « ότι όλοι οι γονείς των παιδιών είναι ηθοποιοί»

Αναφερόμενος στην κόρη του με τη Βάσω Λασκαράκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε πως έχει συνηθίσει πλέον, την αναγνωρισιμότητα των γονιών της και δεν την ενοχλεί.

«Η κόρη μου τις παρακολουθεί τις σειρές. Ειδικά το “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” της αρέσει, περνάει ευχάριστα. Επειδή μεγάλωσε και με τη δική μου “έκθεση” και με της μαμάς της, συνήθισε. Στην αρχή νόμιζε ότι όλοι οι γονείς των παιδιών είναι ηθοποιοί», είπε χαρακτηριστικά.