Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιόρτασαν με τη σειρά τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι από τα τέλη του καλοκαιριού είναι και επίσημα ζευγάρι.

Όλα έμοιαζαν παραμυθένια στο νέο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος είχε φροντίσει για τον κατάλληλο στολισμό με κατακόκκινα μπαλόνια, καρδιές και λουλούδια.

Πολλές φορές η Ιωάννα Τούνη έχει πει πως στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει βρει τον απόλυτα ρομαντικό άντρα, κάτι που, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο ίδιος το επιβεβαίωσε.

Ο ίδιος δημοσίευσε μερικά Instagram stories και από εκεί αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους, την έκπληξη που είχε ετοιμάσει για την Ιωάννα Τούνη. O Δημήτρης Αλεξάνδρου λοιπόν γέμισε όλο το σπίτι με κόκκινα τριαντάφυλλα και τεράστιες κόκκινες καρδιές, με την Ιωάννα Τούνη να πετάει από την χαρά της.

Η ίδια είπε: «Είναι ότι καλύτερο μου έχουν κάνει ποτέ. Σ’ αγαπάω πολύ. Έχω τρελαθεί, είσαι υπέροχος».

Το ζευγάρι αντάλλαξε παθιασμένα φιλιά, σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη μόνο που ο σκύλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου είχε διαφορετικά σχέδια, ο οποίος βλέποντας τα μπαλόνια να έχουν γεμίσει το σαλόνι, άρχισε να τα σκάει ένα – ένα καταστρέφοντας έτσι τον στολισμό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος! Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί», δήλωνε μερικές ώρες πριν η Ιωάννα Τούνη καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα.