Ανησυχία προκλήθηκε χθες, Τετάρτη, για την πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών, Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, η οποία κάθε βράδυ, μέσα από την συχνότητα του Ant1 μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών ως «Ελένη Σταμίρη», τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» στο θέατρο Παλλάς.

Ωστόσο, χθες, όσοι είχαν πάρει εισιτήριο για την παράσταση ήρθαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς η παράσταση ακυρώθηκε εξαιτίας αδιαθεσίας της Μαρίας Κίτσου. Αυτή, μάλιστα, ήταν η τέταρτη φορά που αναβλήθηκε η παράσταση, κάτι που προκάλεσε δυσαρέσκεια, όπως χαρακτηριστικά είπε η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Υπάρχει μια ανησυχία»

Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο για την παράσταση των 19:00 δέχθηκαν ένα email στις 17:00 πως «Το Τρίτο Στεφάνι» ακυρώνεται λόγω αδιαθεσίας της Μαρίας Κίτσου ενώ διευκρινιζόταν στην ανακοίνωση πως δεν πρόκειται για κρούσμα κορονοϊού.

«Υπάρχει μια ανησυχία γενικότερα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Κίτσου ακυρώνει παράσταση του Τρίτου Στεφανιού στο Παλλάς. Έχει ξαναγίνει άλλες τρεις φορές», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Οι ηθοποιοί σίγουρα στεναχωρήθηκαν»

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο παραγωγός της παράστασης και διευθύνων σύμβουλος των Θεατρικών Σκηνών, Πάνος Κατσαρίδης ο οποίος τόνισε πως: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σίγουρα δε μιλάμε για κρούσμα κορονοϊού, ούτε για ακύρωση της παράστασης λόγω χαμηλής πληρότητας στα εισιτήρια. Δύο ώρες πριν την παράσταση χτες η κ. Κίτσου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε μία αδιαθεσία και ήταν αδύνατον να έρθει στην εργασία της. Δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε άμεσα όλο τον κόσμο, ήρθαν κάποιοι στο θέατρο και έτσι μαθεύτηκε το θέμα. Το ίδιο γεγονός με τη Μαρία Κίτσου έχει γίνει άλλες τρεις φορές στις αρχές του Νοέμβρη, πάλι για λόγους υγείας ανεξάρτητους από τον κορονοϊό. Οι ηθοποιοί σίγουρα στεναχωρήθηκαν, και πρώτα από όλα για το πρόβλημα υγείας της κ. Κίτσου. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε τις επόμενες επτά παραστάσεις που μας έχουν μείνει».