Σε περίπτωση που δεν το ακούσατε, ο Τσάρλι Σιν αρραβωνιάστηκε πρόσφατα και πολύ φυσικά η νέα εκλεκτή της καρδιάς του συνήθιζε να απασχολείται στον τομέα του «ροζ» σινεμά.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι δούλευε στην παραγωγή ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου, ο Τσάρλι γίνεται έξαλλος κάθε φορά που την αποκαλούν πορνοστάρ! Το «νοσοκόμα» λέτε να του κάθεται καλύτερα;

Κι όμως, αφού σύμφωνα με το Radar Online: «Ο Τσάρλι τρελαίνεται με το γεγονός ότι ο Τύπος συνεχίζει να αναφέρεται στην Brett ως πορνοστάρ, καθώς δεν το κάνει πλέον αυτό. Αποφοίτησε πρόσφατα από σχολή νοσηλευτικής»!

Περιμένετε, έχει κι άλλο: «Το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο είναι Brett Rossi, το πραγματικό της όμως όνομα είναι Scottine Ross. Θέλει λοιπόν ο κόσμος να την αποκαλεί Scotti, το όνομα με το οποίο τη γνωρίζουν όλοι στην προσωπική της ζωή. Ο Τσάρλι είπε στον εκπρόσωπο Τύπου του να προειδοποιήσει τα media να σταματήσουν να την αποκαλούν πορνοστάρ».

Και κάτι ακόμα: η νοσοκόμα Scotti (σεβόμενοι τις επιθυμίες του Σιν) παραμένει παντρεμένη με τον πρώτο της άντρα, κάποιον Jonathan Ross, γεγονός που προοιωνίζει άλλο ένα σκληρό ριάλιτι από τον Τσάρλι.

Είναι λέτε απλώς θέμα χρόνου να εξελιχθεί η ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε ο αχαλίνωτος ηθοποιός στην καλή του -την ώρα που απολάμβαναν τις διακοπές τους στη Χαβάη-, τη μέλλουσα τέταρτη κυρία Σιν, σε τραγωδία; Αν κρίνουμε από τη γαμήλια ιστορία του Τσάρλι, αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο…

Το 1995 λοιπόν ο Τσάρλι ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παντρευτεί το μοντέλο Donna Peele. Τον Σεπτέμβριο έγινε ο γάμος με πάσα επισημότητα, σε λιγότερο από έναν χρόνο όμως η κοινή ζωή θα έπαιρνε απρόοπτο τέλος.

Και από «άγγελος που στάλθηκε από τον Παράδεισο», η Donna παρομοιάστηκε σύντομα από τον Τσάρλι σε κακοφτιαγμένο αμάξι που τον άφησε στα μέσα του δρόμου.

Την ίδια στιγμή βέβαια που ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου, κατέθετε στη δίκη της Heidi Fleiss παραδεχόμενος την ερωτική επαφή του με τα δεκάδες call girls της ξακουστής «μαντάμ»!

Το 2002 παντρεύτηκε την εκπληκτική Denise Richards, με τον ίδιο να δηλώνει έκπληκτος όταν εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου 2 χρόνια αργότερα, όντας έγκυος μάλιστα στη δεύτερη κόρη τους! Οι κατηγορίες της Richards για τζόγο, ποτό, ναρκωτικά και πόρνες έφεραν τη σφοδρή μήνη του ηθοποιού, με τα υπόλοιπα να αποτελούν σενάριο σκληρής σαπουνόπερας.

Ο Τσάρλι παντρεύτηκε την τρίτη του γυναίκα, Brooke Mueller, το 2008. Ο θυελλώδης γάμος έληξε το 2011, όχι όμως χωρίς τα σκανδαλώδη περιστατικά για την επιμέλεια των δίδυμων αγοριών του ζευγαριού.

Και βέβαια το 1989 είχε κάνει πρόταση και στην Kelly Preston, η οποία ωστόσο ακύρωσε τον αρραβώνα την επόμενη χρονιά όταν κατατρομοκρατήθηκε από τα καμώματα του Σιν, που την πυροβόλησε λέει κατά λάθος!

Καλή τύχη λοιπόν, νοσοκόμα Scotti…