Η Φωτεινή Δάρρα μιλά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου αλλά και τη γέννηση της κόρης τους.

«Η κόρη μου, έχει αλλάξει την επαγγελματική αλλά και την προσωπική μου ζωή. Η γέννηση ενός παιδιού είναι καταλυτική, ακόμη και για την ωριμότητα ενός καλλιτέχνη και τον τρόπου που ερμηνεύει από τη στιγμή που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί» είπε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια στο περιοδικό «Εγώ».

Και συνεχίζει: «Το να κάνεις ένα παιδί είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Πριν το κάνεις δεν το καταλαβαίνεις, αλλά όταν γεννηθεί και το κοιτάζεις στα μάτια, καταλαβαίνεις ότι είναι ό,τι πιο μεγάλο έχεις κάνει στη ζωή σου».

Η ερμηνεύτρια εξομολογείται και ποια ήταν η πρώτη σκέψη που έκανε όταν πήρε στα χέρια της την κόρη της.

«Αυτό που της είπα ήταν: “Και τώρα οι δυο μας. Γνωριζόμαστε επιτέλους”. Ήταν σαν να έχει φύγει ταξίδι ένας πολύ αγαπημένος συγγενής και ξαφνικά επέστρεφε. Έτσι ένιωθα».

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν το καλοκαίρι να έχει χωρίσει από τον σύντροφο της, Δημήτρη Παπαδημητρίου και πως η εγκυμοσύνη έφερε την επανασύνδεση στη σχέση τους τόνισε: «Όπως δεν σχολίασα τότε, δεν θα ήθελα να σχολιάσω και τώρα. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω κάτι που γράφεται και μάλιστα εντελώς αυθαίρετα, χωρίς να ερωτηθώ γι αυτό. Ας μείνουμε στο ότι το παιδί με έχει κάνει ευτυχισμένη και έχει αλλάξει τη ζωή μου».

Τέλος ρωτήθηκε για το αν ενοχλείται με αυτά που διαβάζει κατά καιρούς στα μέσα ενημέρωσης για την προσωπική της ζωή.

«Γνωρίζετε ότι και εγώ και ο Δημήτρης είμαστε άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν έχουμε δώσει μία κοινή συνέντευξη και γενικά δεν έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα για να γραφτούν όλα αυτά που γράφτηκαν. Όλο αυτό έγινε από μόνο του και χωρίς οι δημοσιογράφοι να με πάρουν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν οτιδήποτε