Τη δικιά της άποψη για την οικονομική κρίση μοιράστηκε η λαμπερή ραδιοφωνική παραγωγός, Γιολάντα Διαμαντή, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η πανέμορφη Γιολάντα εκμυστηρεύεται πως έχει περάσει δύσκολα παιδικά και νεανικά χρόνια και εξαιτίας αυτών των δυσκολιών παραμένει και σήμερα, εν μέσω κρίσης, αισιόδοξη για την επόμενη μέρα και αποφασισμένη ν’ αγωνιστεί και να τα καταφέρει.

«Δεν έχω ζητήσει ποτέ χρήματα, ούτε καν από τους γονείς μου. Από την άλλη στην παρούσα φάση αν μπορούσε ο άντρας μου να με χαρτζιλικώσει και είχα τη δυνατότητα να δώσω τη θέση εργασίας μου σε κάποιον άλλον, θα το έκανα» παραδέχεται η Γιολάντα Διαμαντή. Εννοείται ότι δεν χαίρομαι όταν έρχεται το τέλος του μήνα και δεν έχω χρήματα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Επειδή όμως όλοι όσοι γνωρίζω αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, είμαι αισιόδοξη ότι θα βγει κάτι καινούριο μέσα από αυτό. Ίσως χρειαστεί να τα μαζέψουμε με τον άντρα μου και να μετακομίσουμε στη Λευκάδα. Δεν με πειράζει. Θα τη βρω την άκρη μου.», δηλώνει η όμορφη παραγωγός.

«Έτσι κι αλλιώς δεν μεγάλωσα σε κανένα παλάτι. Οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες και όταν ήρθαν στην Ελλάδα και απέκτησαν εμένα, δεν είχαν να με ταΐσουν. Ακόμα και όταν ήμουν στο prime time του ΑΝΤ1, εγώ δούλευα λαντζέρα σε club στη Σαντορίνη και όλοι πίστευαν ότι είναι δικό μου. Και όταν ακόμα είχα το δικό μου bar στου Ψυρρή, επειδή είχα βάλει υποθήκη το σπίτι μου για να πάρω δάνειο, έπλενα ποτήρια και ταυτόχρονα σέρβιρα ποτά, γιατί δεν είχα την πολυτέλεια να έχω προσωπικό. Έχω δουλέψει τόσο σκληρά στη ζωή μου που δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια», καταλήγει η δυναμική Γιολάντα στη συνέντευξή της στο «Hello.