Μπορεί ο Θοδωρής Αθερίδης επί οχτώ χρόνια να ήταν… αυτοκόλλητος με την Σμαράγδα Καρύδη, όμως πλέον οι δυο τους ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους.

«Πριν βρεθούμε ο ένας στο δρόμο του άλλου ήμασταν γνωστοί ηθοποιοί. Φυσικά διανύσαμε μια εποχή, χρονικά μεγάλη, με πολλές κοινές επιτυχίες. Τώρα ακολουθούμε άλλους δρόμους, μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Αυτό θα γίνει όταν το κρίνουμε εγώ και η Σμαράγδα απαραίτητο. Όμως δεν μας γνώρισε μαζί ο κόσμος», είπε ο ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έκρυψε μάλιστα ότι είναι ένας από τους πολλούς που τον έχει αγγίξει η οικονομική κρίση που περνά η χώρα.

«Έχω πληρώσει τεράστια ποσά σε φόρους και έχω εισπράξει ελάχιστα χρήματα, επειδή καθυστερούν όλες οι πληρωμές σε όλες τις δουλειές μας. Σαφέστατα αντιμετωπίζω πρόβλημα ρευστότητας και κατ’ επέκταση η διαβίωσή μου έχει γίνει πρακτικά δύσκολη, όπως και όλων των Ελλήνων», τόνισε.

Πάντως τηλεόραση θα συνεχίσει να κάνει, αφού όπως είπε το «Πίσω στο σπίτι» έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.