Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη στο Youtube. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το δύσκολο κλίμα που έζησε όταν παρουσίαζε εκπομπή στον ΣΚΑΪ.
«Όταν έφυγα από τον ΣΚΑΙ, γνώρισα τον πατέρα της κόρης μου. Ήταν μια αποτοξίνωση από την τοξικότητα και τις συμπεριφορές που καθημερινά με “πυροβολούσαν”», ανέφερε. Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως πρόσωπα του καναλιού της έστελναν μηνύματα επικριτικά για την εμφάνισή της, ακόμη και την ώρα του live. «Την ώρα της εκπομπής μου, πρόσωπα του ΣΚΑΪ μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν ότι αυτό που φοράω είναι απαίσιο», είπε.
«Μου είχαν πει ότι πρέπει να συντηρώ το προφίλ μου και μετά τη δουλειά. Είχα φτάσει να πρέπει να φοράω συνεχώς γόβες. Δεν μου αρέσει να μου λένε ότι προσπαθώ να μοιάσω σε κάποια», τόνισε.