Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος το πρωί της Παρασκευής 21/06 και μεταξύ άλλων μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και στο σχόλιο της Αθηναϊδας Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι στα MVMA 2024

Συγκεκριμένα ο ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε αρχικά πως «δεν έχω τακτοποιήσει το επαγγελματικό για την επόμενη σεζόν όσον αφορά το τηλεοπτικό σκέλος για τον απλούστατο λόγο ότι φέτος νομίζω πως έχουμε να κάνουμε με μια πρωτόγνωρη τηλεοπτική σεζόν για όλους μας. Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που έχουμε φτάσει στην 20η Ιουνίου και ακόμα δεν γνωρίζουμε πράγματα όσον αφορά πρωταγωνιστές, κεντρικούς παρουσιαστές, συμμετέχοντες, δευτεραγωνιστές».

«Είναι μια κατάσταση εξαιρετικά ρευστή παντού, η οποία ισχύει και για εμάς και για μένα προσωπικά. Δεν έχω ιδέα αν θα συνεχίσει η Ελένη Τσολάκη και τη νέα χρονιά γιατί είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει μια μεγάλη ρευστότητα όσον αφορά γενικότερα την τηλεοπτική πραγματικότητα. , πιάτσα και αγορά. Είναι γνωστό και για το συγκεκριμένο κανάλι (σ.σ. OPEN) δεν έχουν ακουστεί ακόμα προοπτικές οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει το κάθε κεντρικό πρόσωπο» συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν βρήκα τόσο τραγικό το συμβάν με την Αθηναϊδα Νέγκα και την Μαρίνα Σάττι στα MVMA 2024. Αυτό που έκανε η Αθηναϊδα δεν ήταν κάτι περισσότερο από αυτό που έκανε η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ήταν άτοπο και δεν ήταν ο χώρος, δεν είναι όμως έτσι. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα που έκανε και η Μαρίνα στην Eurovision μόνο που η Αθηναϊδα δεν εκπροσωπούσε μια χώρα αλλά τον εαυτό της. Οπότε είναι ακόμα πιο ελαφρύ οτιδήποτε κι αν κάνει» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.