Η τρίτη ταινία της σειράς «Twilight» κάνει επίσημη πρεμιέρα στη χώρα μας στις 29 Ιουνίου και οι λάτρεις της σειράς ταινιών “Λυκόφως” θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική βραδιά αποκλειστικά στους κινηματογράφους Odeon.

Συγκεκριμένα, εκείνο το βράδυ, στους εν λόγω κινηματογράφους, στις 19:00 θα προβληθεί το “Λυκόφως”, στις 21:30 θα προβληθεί η “Νέας Σελήνη”, ενώ στις 00:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προβολή της πολυαναμενόμενης “Έκλειψης”. Οι θεατές που θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στην αποκλειστική τριπλή προβολή, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τις τρεις ταινίες αγοράζοντας μόνο ένα εισιτήριο στην τιμή των 15€.

Όσον αφορά στην υπόθεση, όσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο, ξέρετε τι συμβαίνει. Στο Σιάτλ μια σειρά από ανεξιχνίαστους φόνους σπέρνει τον πανικό και τον τρόμο. Ο Έντουαρντ υποψιάζεται πως πίσω από τις δολοφονίες βρίσκεται ένας βρικόλακας που δεν μπορεί να δαμάσει τη δίψα του γι’ ανθρώπινο αίμα. Όπως αποδεικνύεται, δεν έχει άδικο.

Υπεύθυνη είναι η Βικτώρια, μια βρικόλακας που θέλει να πάρει εκδίκηση, καθώς ο Έντουαρντ σκότωσε τον αγαπημένο της Τζέιμς. Η Βικτώρια, λοιπόν, στρατολογεί βρικόλακες, που η ίδια δημιουργεί, προκειμένου να βρει τον Έντουαρντ και την Μπέλα και να πάρει το αίμα της πίσω! Ο Έντουαρντ και οι δικοί του, οι Κάλενς, αποφασίζουν να συμμαχήσουν με τους λυκανθρώπους προκειμένου να σταματήσουν τη Βικτώρια. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Έντουαρντ περιμένει απάντηση στην πρόταση γάμου που έχει κάνει στην Μπέλα, ενώ εκείνη, μετά από ένα φιλί με τον Τζέικομπ, συνειδητοποιεί ότι τρέφει αισθήματα και γι’ αυτόν!

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Ντέιβιντ Σλέιντ. Παίζουν οι: Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Μπίλι Μπερκ, Άσλεϊ Γκριν, Νίκι Ριντ, Πίτερ Φατσινέλι, Ντακότα Φάνινγκ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας από την Τετάρτη 30 Ιουνίου.