Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να ζήτησαν από το πρώην βασιλικό ζεύγος πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να επισκεφθούν τη Βρετανία μαζί με τα παιδιά τους, με τους τελευταίους να αρνούνται.

Σύμφωνα με τη New York Post, τη συγκεκριμένη πληροφορία διέρρευσε ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn σε δηλώσεις στα βρετανικά ΜΜΕ.

Με βάση τον Quinn, η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να αναθερμάνουν οι σχέσεις του συζύγου της με τον αδερφό του, αφού έχουν ψυχρανθεί ιδιαίτερα και παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ασθένεια του πατέρα τους.

Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να αρνήθηκε την πρόσκληση και μη θέλει καμία επαφή με την πατρίδα του συζύγου της, πόσο μάλλον με την οικογένεια του.

«Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν προτείνει να φέρουν τα παιδιά η Μέγκαν και ο Χάρι και τα δύο ζευγάρια και οι οικογένειές τους να προσπαθήσουν να τα βρουν, αλλά η πρόταση δεν οδηγεί πουθενά μέχρι στιγμής», είπε ο βασιλικός συγγραφέας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η Μέγκαν να φέρει τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται, πως τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν τελευταία φορά τη Βρετανία στο πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Από την πλευρά της, η δούκισσα του Σάσεξ πήγε στη χώρα για την κηδεία της Ελισάβετ, αλλά τσακώθηκε με τον Κάρολο στα κληρονομικά, επειδή εκείνη απαίτησε τα παιδιά της να λάβουν βασιλικούς τίτλους και προνόμια, χωρίς να ανήκουν επίσημα στη βασιλική οικογένεια.