Για τους άνδρες, τους οποίους αποκάλεσε «φοβητσιάρηδες», μίλησε το πρωί της Πέμπτης (1/2) ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, ενώ εστίασε στην επέμβαση που είχε κάνει ο Ηλίας Ψινάκης, εξηγώντας: «Είχε προγραμματίσει να τη δημοσιοποιήσει. Μου είχε πει: “Εγώ θα δημοσιοποιήσω το θέμα και θα το “κάψω”».

«Οι άνδρες είναι πιο φοβητσιάρηδες από τις γυναίκες σε όλα. Κάνουν λίφτινγκ σε μικρότερο ποσοστό, αλλά κάνουν», είπε ο Ανδρέας Φουστάνος στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

«Μου είχε γίνει πρόταση, για να κάνω reality επεμβάσεων, αλλά αρνήθηκα. Θεωρώ χαμηλού επίπεδου να παρουσιάζεις την ιατρική με αυτό τον τρόπο. Η ίδια η Μαργαρίτα Παπανδρέου δημοσιοποίησε την επέμβαση που έκανε, ήταν μία προοδευτική γυναίκα και προχωρημένη για την εποχή εκείνη. Ο Ηλίας Ψινάκης είχε προγραμματίσει να δημοσιοποιήσει την επέμβασή του, μου είχε πει: “Εγώ θα δημοσιοποιήσω το θέμα και θα το “κάψω”. Δεν έχω δει κανέναν άνδρα σε όλη μου την καριέρα, που να είπε “Εγώ έκανα lifting”», συμπλήρωσε ο πλαστικός χειρουργός.