Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, βρίσκεται πλέον με τα τρία της παιδιά για πρώτη φορά σε δύο εβδομάδες μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Η Κέιτ, η οποία σύμφωνα με το Παλάτι του Κένσινγκτον «τα πάει καλά», έφυγε χθες το πρωί από την κλινική του Λονδίνου στο Marylebone, αφού εισήχθη για χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στις 16 Ιανουαρίου.

Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε και εκείνος εξιτήριο χθες μετά από χειρουργική επέμβαση για διόγκωση προστάτη, με τους δύο βασιλικούς να φεύγουν από το νοσοκομείο του κεντρικού Λονδίνου με λίγες ώρες διαφοράς ο ένας από τον άλλο. Ο Βασιλιάς έχει λάβει συμβουλές να αποφύγει τις δημόσιες δεσμεύσεις για έως και ένα μήνα, ενώ η 42χρονη Κέιτ είναι απίθανο να εμφανιστεί δημόσια μέχρι και το Πάσχα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο δεκάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η οκτάχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, και ο πεντάχρονος πρίγκιπας Λούις δεν επισκέφθηκαν τη μητέρα τους στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Καθώς τα παιδιά θα ήταν στο σχολείο όταν επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor, το πιο πιθανό είναι να την είδαν για πρώτη φορά το απόγευμα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που η Κέιτ είχε να δει τα παιδιά της. Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, αυτή ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη περίοδος που η πριγκίπισσα ήταν μακριά από τα τρία παιδιά της.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν δώσει προτεραιότητα στα παιδιά τους κανονίζοντας έτσι τις υποχρεώσεις τους, ώστε τουλάχιστον ο ένας από τους δύο να μπορεί να τα πηγαίνει στο σχολείο. Έχουν επίσης εξασφαλίσει ότι οι τα ταξίδια εκτός χώρας θα είναι σύντομα ώστε να είναι στο σπίτι με τα παιδιά τους τα Σαββατοκύριακα, με μόνη εξαίρεση το ταξίδι τους στην Καραϊβική το 2022. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, είχε αφήσει πίσω τις υποχρεώσεις τους για να είναι στο πλευρό της συζύγου του καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, βρισκόταν στο νοσοκομείο όταν η Κέιτ πήρε εξιτήριο και πιθανότατα ήταν αυτός που την οδήγησε στο σπίτι τους.