Μια υπέροχη εμφάνιση έκανε η Κάιλι Τζένερ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι στο σόου του Jean Paul Gaultier. Η Τζένερ επέλεξε ένα μίνι σαμπανιζέ φόρεμα με ένα διάφανο μακρύ τούλι συνδυασμένο με ψηλές γόβες, ενώ τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα σε ωραίες καλοσχηματισμένες μπούκλες και το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους με έντονο κραγιόν.

Στην πρώτη σειρά του σόου, η Τζένερ καθόταν δίπλα στην Κέλι Ράθερφορντ με τις δύο γυναίκες να μιλούν και να ποζάρουν στους φωτογράφους που απαθανάτιζαν κάθε τους κίνηση.

Δείτε την εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ:

 Παρά το γεγονός πως πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της, στο Χ οι χρήστες έσπευσαν να την κριτικάρουν και να σχολιάσουν το «πόσο γερασμένη φαίνεται».

«Η Κάιλι Τζένερ είναι 26 και μοιάζει για 40» έγραψαν πολλοί στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. «Μοιάζει σαν μια πλούσια και όμορφη 45αρα» έγραψε ένας άλλος χρήστης, με το τουίτ του να συνοδεύεται με ένα βίντεο της Κάιλι. «Φαίνεται κουρασμένη, χωρίς κανένα συναίσθημα και, ναι, 45 ετών», είπε ένας άλλος.

Άλλοι χρήστες αναρωτήθηκαν αν έχει κάνει κάποια νέα επέμβαση στο πρόσωπό της. Ωστόσο, ένας χρήστης έσπευσε να την υπερασπιστεί: «Όλοι όσοι κριτικάρουν την Κάιλι Τζένερ επειδή θεωρούν το της “γερασμένο για την ηλικία της” είναι η απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να γεράσουν χωρίς να απορρίπτονται και να χαρακτηρίζονται ως “ληγμένες”. Δεν έχουμε τις ίδιες πεποιθήσεις για τους άνδρες και είναι απίστευτα απογοητευτικό να το βλέπουμε αυτό».