Ο Τζέισον Μομόα αποκάλυψε ότι δε νιώθει πως πραγματικά «έχει κάνει κάτι μέχρι τώρα» και ελπίζει να πρωταγωνιστήσει σε μια «πολύ καλή ταινία», που θα εκτιμηθεί από τους κύκλους των κινηματογραφικών βραβείων. Ο ηθοποιός μίλησε στο «Variety» για τη νέα του, χωρίς σενάριο, σειρά «On The Roam», ενώ ανέφερε πως, παρά το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε σε ταινίες-υπερπαραγωγές και εμφανιζόταν στο Shark Week, δεν θεωρεί ότι έχει κάνει κάτι μέχρι στιγμής.

Ο ίδιος σημείωσε πως «στο “On the Roam” απλώς πρόβαλα αυτό που θα έκανα τις μέρες που είχα ρεπό». Στη σειρά, ο Τζέισον Μομόα ταξιδεύει στις ΗΠΑ με τη μηχανή του, για να συναντήσει ανθρώπους, όπως τεχνίτες, κατασκευαστές μοτοσυκλετών, μουσικούς, αθλητές, που χαράζουν το δικό τους μονοπάτι.

Διευκρίνισε ότι αυτό το διάστημα εστιάζει στην κωμωδία και ότι θα συμμετάσχει σε ταινία του είδους, με τον Ντέιβ Μπατίστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το βλέμμα του είναι στραμμένο στην κωμωδία στο άμεσο μέλλον, ο γεννημένος στη Χαβάη ηθοποιός είπε ότι υπάρχει άλλος δρόμος, που ελπίζει να ακολουθήσει σύντομα: «Απλώς δεν συμμετείχα ποτέ σε ταινίες που προορίζονται για βραβεία. Δεν είμαι πραγματικά αυτός ο τύπος. Ίσως, λοιπόν, μια μέρα θα ήταν ωραίο να κάνω μια από αυτές τις ταινίες, μία πολύ καλή ταινία» εξήγησε.