Ο Τζέισον Μομόα αποκάλυψε ότι ζει στο δρόμο μετά το διαζύγιό του με τη Λίζα Μπονέ. «Δεν έχω καν σπίτι αυτή τη στιγμή», είπε ο σταρ του «Aquaman» στο «Entertainment Tonight» χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Μένω στο δρόμο».

Αυτό οφείλεται στο ότι ο ηθοποιός ότι εργάζεται στο ντοκιμαντέρ «On the Roam», το οποίο ακολουθεί τις συναντήσεις του με τεχνίτες, μουσικούς και αθλητές καθώς ταξιδεύει στις ΗΠΑ. «Είμαι πάντα σε αυτά τα περίεργα μέρη», είπε, σημειώνοντας ότι οι θαυμαστές εντυπωσιάζονται όταν τον βλέπουν να εμφανίζεται σε μικρές πόλεις. «Συμβαίνει όλη την ώρα με τον κόσμο να με ρωτάει: “τί δουλειά έχεις εσύ εδώ;”».

«Μου αρέσει η ιδέα να είμαι απλώς με καθημερινούς ανθρώπους και να κάνω τη τέχνη μου. Παρόλο που το κάνω για πολύ καιρό, παραμένω περίεργος γιατί μου αρέσει να βρίσκω τις ιστορίες των ανθρώπων κι έπειτα να τις παρουσιάζω», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, ο Τζέισον Μομόα αποκάλυψε ότι ο νομαδικός τρόπος ζωής του θα συνεχιστεί για το άμεσο μέλλον καθώς στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στη Νέα Ζηλανδία για τα γυρίσματα του «Minecraft».

Ο Momoa διευθέτησε το διαζύγιό του με την Μπονέ, λίγο αφότου κατέθεσε τα νομικά έγγραφα. Το πρώην ζευγάρι είχε καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τα συζυγικά τους δικαιώματα και την κοινή περιουσία τους.

Σύμφωνα με την κατάθεση, η Μπονέ ζήτησε την κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των δύο παιδιών τους. Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού αναφέρθηκε ως «μη αμφισβητούμενο», που σημαίνει ότι κανένας από τους δύο δεν σκοπεύει να το αμφισβητήσει στο δικαστήριο.

Ο Τζέισον Μομόα και η Λίζα Μπονέ χώρισαν για δύο χρόνια προτού ηθοποιός αποφασίσει να επισημοποιήσει τον χωρισμό τους. «Μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας», ανακοίνωσαν σε κοινή δήλωση στο Instagram τον Ιανουάριο του 2022. «Το αναφέρουμε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια», πρόσθεσαν. Έπειτα και οι δύο έχουν ανοιχτά άλλες σχέσεις.