Ο 59χρονος ηθοποιός Mark Sheppard, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Supernatural», έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο, όταν υπέστη 6 καρδιακές προσβολές. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός μίλησε για τα όσα βίωσε, όταν ετοιμαζόταν στο σπίτι του.

Ο Crowley του «Supernatural», αποκάλυψε την Παρασκευή το επείγον περιστατικό που βίωσε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο 59χρονος Sheppard ανέφερε, χαρακτηριστικά, πως το ιατρικό προσωπικό τον επανέφερε στη ζωή 4 φορές, αφού επέζησε από 6 σοβαρές καρδιακές προσβολές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Mark Sheppard ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από το νοσοκομείο και έγραψε στη λεζάντα:

«Δεν θα το πιστέψετε! Ετοιμαζόμουν για ένα ραντεβού χθες, αλλά κατέρρευσα στην κουζίνα μου. Έξι μαζικές καρδιακές προσβολές αργότερα, και αφού με επανέφεραν από τον θάνατο 4 φορές, προφανώς είχα 100% απόφραξη στην αριστερή πρόσθια κατιούσα αρτηρία μου».

Ο ίδιος συνέχισε ευχαριστώντας τη γυναίκα του, Sarah Louise Fudge, και όλους όσους τον βοήθησαν να κρατηθεί στη ζωή. «Αν δεν ήταν η σύζυγός μου, το @losangelesfiredepartment και το απίστευτο προσωπικό @providencecalifornia St Joseph’s – δεν θα το έγραφα αυτό. Οι πιθανότητες επιβίωσής μου ήταν σχεδόν μηδενικές. Αισθάνομαι υπέροχα. Σπίτι αύριο!».

Σύμφωνα με το nypost.com, πολλοί συμπρωταγωνιστές του από την επιτυχημένη σειρά «Supernatural» έσπευσαν να του ευχηθούν. Ο Misha Collins έγραψε: «Μαρκ! Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολικός κάθε φορά! 6 καρδιακές προσβολές; 2 ή 3 θα ήταν αρκετά εντυπωσιακές. Εντάξει, μας εντυπωσίασες. Τώρα σταμάτα τη δήθεν νοσηλεία και έλα μαζί μας. Σ’ αγαπώ φίλε».

Ο John Barrowman, που έπαιζε με τον Sheppard στο «Doctor Who», του έγραψε: «Μαρκ, τι στο καλό… αν υπάρχει κάτι που χρειάζεσαι ή μπορώ να κάνω, απλώς πες μου. Είμαι μόνο ένα μικρό ταξίδι μακριά. Σε παρακαλώ κάνε όλα όσα σου λένε για να θεραπευτείς και να γίνεις καλά. Είσαι μια υπέροχη ψυχή και ένας υπέροχος άνθρωπος. Σου στέλνω πολλή αγάπη».