Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleckπιάστηκαν από την κάμερα να φιλιούνται τρυφερά κατά τη διάρκεια της σαββατιάτικης εξόδου τους στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια στο πλαίσιο εορτασμών του Χαλοουίν.

Οι δυο τους σύμφωνα με το δημοσίευμα της PageSix απόλαυσαν ένα απόγευμα για ψώνια με αφορμή τη γιορτή του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου, το Σαββατοκύριακο (21-22 Οκτωβρίου). Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στην αγορά με τις κολοκύθες που βρέθηκαν στην Καλιφόρνια, να μοιράζονται μια γλυκιά στιγμή.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media από λογαριασμό θαυμαστών, οι συμπρωταγωνιστές της ταινίας «Gigli» είχαν τα χέρια τους περασμένα ο ένας γύρω από τον άλλο για μια μεγάλη αγκαλιά, φιλήθηκαν στα πεταχτά, με τον Μπεν Άφλεκ να τη φιλάει στη συνέχεια και στα μαλλιά και εκείνη να φαίνεται πως απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον άνδρα της, χαλαρώνοντας στα χέρια του.

Κάπου στο background μπορούσε να εντοπιστεί και η Emme, η κόρη της 54χρονης τραγουδίστριας.

Ο 51χρονος ηθοποιός ήταν ντυμένος όσο πιο άνετα θα μπορούσε να είναι, με ένα γκρι και λευκό πουλόβερ, το οποίο συνδύασε με τζιν.

Με casual εμφάνιση και η Αμερικανίδα σταρ με μια μακρυμάνικη μπλούζα και σκισμένο τζιν.

«Φιλιόντουσαν και κρατιόντουσαν συνέχεια και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι», είπε στο «Entertainment Tonight» την Τρίτη ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε το ζευγάρι στο Tina’s Pumpkin Patch.

Ένας άλλος παρατηρητής είπε, «[Αυτοί] περπατούσαν όπως κάθε άλλη οικογένεια εκεί. Έμοιαζαν σαν να περνούσαν καλά. Ήταν και οι δύο πολύ ευγενικοί και πολύ φιλικοί».

Ενώ δεν είναι σαφές πόσα μέλη της μεικτής οικογένειας του Affleck και της Lopez ήταν παρόντα στην εορταστική έξοδο, η τραγουδίστρια του «Let’s Get Loud» είναι μητέρα των 15χρονων διδύμων Emme και Maximilian.

Ο ηθοποιός, από την πλευρά του, απέκτησε τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, τη Violet, 17, τη Seraphina, 14, και τον Samuel, 11.

Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται τακτικά. Οι δυο τους φαίνεται να διατηρούν μια καλή σχέση για χάρη των παιδιών τους, ενώ συχνά επαινούν ο ένας τον άλλον σε συνεντεύξεις τους.

Στα μέσα του Σεπτέμβρη μάλιστα η νέα κοινή εμφάνιση των δύο πρώην συζύγων έβαλε “φωτιά” στα ταμπλόιντ και συζητήθηκε έντονα, καθώς κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες που τους έδειχναν σε μια τρυφερή στιγμή.

Συγκεκριμένα, στα στιγμιότυπα φαίνεται η Γκάρνερ να κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ η μικρότερη κόρη του πρώην ζευγαριού, βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού. Λίγο πριν η Γκάρνερ βγει από το αμάξι, ο Μπεν Άφλεκ γέρνει προς το μέρος της και την αγκαλιάζει, για να την αποχαιρετήσει.

Ο 10χρονος γάμος του Affleck με την Αμερικανίδα ηθοποιό και παραγωγό ήρθε αφότου αυτός και η Lopez διέκοψαν τον αρραβώνα τους το 2004.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ επανασυνδέθηκε με τη Λόπεζ το 2021, γονατίζοντας για δεύτερη φορά τον Απρίλιο του επόμενου έτους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε δύο φορές το 2022 – πρώτα στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο, και ακολούθησε μια τελετή στη Τζόρτζια τον επόμενο μήνα.