Ο ρόλος των Προβιοτικών στην καλή υγεία και την ισορροπία του οργανισμού είναι τόσο σημαντικός ώστε πλέον θεωρούμε αναγκαία την επαρκή καθημερινή πρόσληψή τους. Η στοματική κοιλότητα αποτελεί την είσοδο του πεπτικού και ασφαλώς το μικροπεριβάλλον της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας φιλοξενεί δισεκατομμύρια βακτηριακούς κατοίκους – καλούς και κακούς. Οι «κακοί» είναι τα παθογόνα βακτήρια που δημιουργούν πολλά προβλήματα όπως άφθες, στοματίτιδα, ουλίτιδα, στοματικά έλκη κ.ά. Οι «καλοί» είναι τα προβιοτικάφιλικά βακτήρια που εμποδίζουν τα παθογόνα να δημιουργούν προβλήματα.

Για να προσκολληθούν τα φιλικά βακτήρια στη βλεννογόνο του στόματος και να την αποικίσουν, ώστε να είναι λειτουργικά, δεν αρκεί απλά να τα καταπιούμε. Θα πρέπει να έρθουν σε άμεση επαφή με το στόμα, τα δόντια, τα ούλα και το λαιμό.

Κάθε μασώμενη παστίλια του Super 5 Probiotic παρέχει 2 δισεκατομμύρια ζώντα προβιοτικά κατά την παρασκευή (τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο κατά την λήξη). Περιλαμβάνονται 5 εξειδικευμένα προβιοτικά στελέχη: Lactobacillus acidophilus ΗΑ-122, Lactobacillus casei ΗΑ-108, Bifidobacterium bifidum HA-132, Lactobacillus rhamnosus HA-111, Lactobacillus salivarius ΗΑ-118. Επίσης, περιέχει ξυλιτόλη που εμποδίζει την τερηδόνα.

  • Ενισχύει τη στοματική υγεία, καταπολεμά τα παθογόνα που προκαλούν προβλήματα
  • Περιέχει το L. Salivarius που βρίσκεται στη στοματική κοιλότητα και το ανώτερο πεπτικό και αντιμάχεται το ελικοβακτηρίδιο
  • Υποστηρίζει συνολικά την υγεία του ανώτερου πεπτικού (στόμα, λαιμός, οισοφάγος)
  • Αποκαθιστά την ισορροπία μετά από οδοντιατρικές εργασίες
  • Περιορίζει τη δυσάρεστη αναπνοή
  • Με ευχάριστη γεύση βατόμουρου, χωρίς γλουτένη, χορτοφαγικό
  • Διατηρείται στο ψυγείο

Προϊόν ΕΟΦ. Παρασκευάζεται από τη Flora, Canada. Αποκλειστική Διανομή MedMelon,  τηλ. 2310 449441, medmelon.gr