Ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ν. Πετσιάβας Α.Ε., κ. Σίμος Αναστασόπουλος έδωσε στις 8 Νοεμβρίου διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του New York College παρουσιάζοντας την εταιρεία Ν. Πετσιάβας Α.Ε και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

NEWYORKCOLLEGE2
O Πρόεδρος του Ελληνο- Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ν. Πετσιάβας Α.Ε., κ. Σίμος Αναστασόπουλος (μέση), με τις καθηγήτριες του New York College Άννα Μπούγια, Έλενα Μπατζόγλου και Νένα Γκόρου, και τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College Δρ. .Γιάννη Φίκα (μέση – δεξιά).
NEWYORKCOLLEGE3
O Πρόεδρος του Ελληνο- Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ν. Πετσιάβας Α.Ε., κ. Σίμος Αναστασόπουλος (μέση), με τους φοιτητές του New York College
NEWYORKCOLLEGE1
Ο Πρόεδρος του Ελληνο- Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ν. Πετσιάβας Α.Ε., κ. Σίμος Αναστασόπουλος και ο Πρόεδρος του New York College κ. Ηλίας Φούτσης.