Σε πελάγη ευτυχίας πλέει μία οικογένεια στη Γαστούνη, δυτικής Ηλείας. Δύο μέλη της, δύο δίδυμα αγόρια, ο Πέτρος και ο Χαράλαμπος που φοιτούσαν στο Γενικό Λύκειο της περιοχής, πέτυχαν τους στόχους τους στις φετινές πανελλήνιες και κατάφεραν να φτάσουν τις βαθμολογίες που ήθελαν.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Ειδικότερα, ο Πέτρος Κοτσέτας με 18.680 μόρια και ο Χαράλαμπος Κοτσέτας με 17.480 μόρια έχουν επιλέξει επιστήμες Υγείας και πλέον «ανοίγουν τα φτερά τους» για την επόμενη διαδρομή.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι στην εφημερίδα Πατρίς, μετά την επιτυχία τους είναι ικανοποιημένοι και ευτυχείς που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και ευχαρίστησαν όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό τους σε αυτήν την προσπάθεια και κυρίως τους γονείς τους.

«Κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου»

«Νιώθω πολύ ευχαριστημένος διότι κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους καθηγητές του σχολείου μου όσο και τους καθηγητές που μου έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και τους γονείς μου. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες και πάντα επιτυχίες» επισημαίνει ο Πέτρος Κοτσέτας.

«Ευχαριστώ τους καθηγητές και τους γονείς μου»

«Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, του σχολείου και των ιδιαίτερων καθώς επίσης και τους γονείς μου που ήταν συνοδοιπόροι στην προσπάθεια αυτή» υπογραμμίζει ο Χαράλαμπος Κοτσέτας.

Διαβάστε ακόμη: Δίδυμα από τις Σέρρες αρίστευσαν στις πανελλήνιες συγκεντρώνοντας πάνω από 19.000 μόρια