Μια ξεχωριστή έκπληξη είχε ετοιμάσει, στο J2US του Σαββάτου, ο Νίκο Κοκλώνης για το… «γυναικάκι του» που δεν είναι άλλο από την Βίκυ Σταυροπούλου στο λαμπερό μουσικό σόου του Alpha.

Έτσι, λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US επέστρεψε από το διαφημιστικό διάλειμμα με την επιτυχία «Γιορτάζω» που όλοι γνωρίσαμε με την φωνή του Θάνου Καλλίρη. Ευθύς αμέσως, δε, κάλεσε τότε την Μελίνα Μακρή να έρθει στη σκηνή προκειμένου να ερμηνεύσει με τον δικό της τρόπο το κομμάτι «Take my breath away».

«Παρακαλώ, Βίκυ. Δεν μπορούσα σου φέρω εδώ τον Τομ Κρουζ τον αυθεντικό αλλά θα τον δεις αύριο το βράδυ που παίζει στο Top Gun εδώ στον Alpha» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης για να καλέσει στη συνέχεια την Βίκυ Σταυροπούλου στη σκηνή του J2US προκειμένου να λάβει τα δώρα της από τέσσεραγόρια που έδωσαν το παρών.

Αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε σε ένα βίντεο για να ευχηθεί στην καλή της φίλη και συνάδελφο. Έπειτα ακολούθησαν η Μαρία Καβογιάννη και ο Αλέξης Γεωργούλης για να ολοκληρώσει τον κύκλο των ευχών η Μαρία Μπακοδήμου.

Τέλος, η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε από τον Νίκο Κοκλώνη και δεν ήταν άλλη από μια τεράστια τούρτα που εισέβαλε με την Δανάη Μπάρκα στο πλατό του J2US! «Πόσο με συγκίνησες, αγάπη μου γλυκιά. Το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου» αναφώνησε συγκινημένη η Βίκυ Σταυροπούλου.