Στο νοσοκομείο κατέληξαν ένας 17χρονος και μία 19χρονη στη Ναυπακτία όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άγρια άλογα.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega επειδή δεν υπήρχε κρεβάτι διαθέσιμο σε ΜΕΘ, ο 17χρονος Βασίλης διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Το παιδί φαίνεται ότι διέφυγε τον κίνδυνο σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Γαλατά, Λευτέρη Μπαλωμένο.

«Μίλησα με το θείο του 17χρονου. Ήταν στα Γιάννενα, και ήταν η πρώτη μέρα που μίλησε το παιδί. Τον αποσωλήνωσαν και τώρα μας είπαν ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αρχίζει να συνέρχεται σιγά – σιγά. Είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. Αλλά οι δικοί του λένε ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα».

Στη συνέχεια ο κ. Μπαλωμένος περιέγραψε τι έγινε. «Τα παιδιά πήγαιναν βόλτα στην παραλία. Τα άλογα κατεβαίνουν από το βουνό, και βγαίνουν στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην παραλία. Έχουν εξοικειωθεί με τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό. Καμία υπηρεσία δε μας έδινε λύση εδώ και χρόνια. Πριν 3-4 μήνες μάθαμε ότι θα μπορούσε να μας εξυπηρετήσει ο κ. Αμυράς. Δε μας αφήνουν να τα πειράξουμε γιατί λένε ότι είναι άγρια πανίδα» είπε.