Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η δράση των χούλιγκαν. Η ΕΡΤ φέρνει στο φως βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται η άγρια επίθεση νεαρών σε οπαδό αντίπαλης ομάδας, τον οποίο χτυπούν ανελέητα στο κεφάλι με σφυρί μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού του.

Οπαδοί επιτίθενται στον οδηγό σταθμευμένου αυτοκίνητου, έξω από γυμναστήριο στην Χαλκίδα. Είναι 31 Ιανουαρίου βράδυ. Ανοίγουν την πόρτα, και μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του που κάθεται στα πίσω καθίσματα, χτυπούν τον 40χρονο οπαδό του Ολυμπιακού, τον βγάζουν έξω από το όχημα και τον χτυπούν με σφυρί στο κεφάλι. Ένας από τους χούλιγκαν αδιαφορώντας αν θα τραυματίσει το παιδί, με σφυρί σπάει το παρμπρίζ και τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Ο Αθανάσιος Τάρτης δικηγόρος οπαδών Παναθηναϊκού, αναφέρει ότι: «έστησαν καρτέρι καθώς φαίνεται να είναι αυτός που χτύπησε με μαχαίρι τον οπαδό του Παναθηναϊκού».

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, ερευνώντας την υπόθεση, φέρεται να διαπίστωσαν ότι το θύμα, μία ημέρα πριν από την επίθεση εναντίον του, στην περιοχή της Κανήθου κοντά στη Χαλκίδα, με δύο ακόμη συνεργούς του είχαν τραυματίσει με μαχαίρι 28χρονο οπαδό του Παναθηναϊκού, μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Ο κ. Τάρτης επισημαίνει πως: «αναγνωρίστηκε από τον ίδιο και από τη σύντροφό του και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Για τις δύο επιθέσεις οπαδικής βίας, η Ασφάλεια συνέλαβε τον 40χρονο οπαδό του Ολυμπιακού και τέσσερις οπαδούς του Παναθηναϊκού. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων σε Χαλκίδα και Ωρωπό, βρέθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα, τσεκούρι, σπαθί, πιστόλι στυλό, βεγγαλικά, και πολλά λάφυρα που είχαν κλέψει από οπαδούς αντίπαλων ομάδων.