Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία και σήμερα σε αρκετές περιοχές της Αττικής εξαιτίας της χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα. Εκτός από την Αττική Οδό, η οποία έχει βυθιστεί στο χιόνι και όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και άλλοι δρόμοι παραμένουν το πρωί της Τρίτης κλειστοί.

Η κυκλοφορία έχει απαγορευτεί και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Υμηττού καθώς και στην Περιφερειακή Αιγάλεω.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκατασταθεί στην Εθνική Οδό Aθηνών Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παγωμένοι οι δρόμοι – Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Με εξαιρετική δυσκολία γίνεται η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους και παντού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Όλοι οι δρόμοι στο κεντρικό αλλά και στο ενδιάμεσο οδικό δίκτυο είναι παγωμένοι και σε αρκετά σημεία τους υπάρχουν αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην Αττική Οδό.

Στη Μεσογείων γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και στα δυο ρεύματα. Καλύτερη είναι η εικόνα στην Λ. Κηφησίας καθώς υπάρχουν λιγότερα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Δύσκολη είναι η κυκλοφορία μέχρι στιγμής στην οδό Κατεχάκη και στη λεωφόρο Κανελλοπούλου μέχρι και το ύψος των οδών Πίνδου και Κοκκινούλου. Κατά τμήματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύσκολη στην κυκλοφορία είναι και η Λ. Βουλιαγμένης αν και ο δρόμος είναι σχετικά βατός μετά το πέρασμα και των εκχιονιστικών μηχανήματων. Στους γύρω δρόμους απαραίτητες είναι οι αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες.

Όλοι οι δρόμοι που έχουν προβλήματα λόγω του χιονιού