Καλύτερα είναι στην υγεία του ο 16χρονος που μαχαιρώθηκε από την σκληρή συμμορία του Κολωνού και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του και όπως λένε η θεία του και η μητέρα του μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», γλίτωσε το χειρουργείο.

Η θεία και η μητέρα του νεαρού θύματος των Kolonos Hooligans λένε ότι στη συμμορία ανήκουν κάποια παιδιά από το σχολείο του παιδιού αλλά και εξωσχολικοί. Η θεία του 16χρονου εκφράζει, με αφορμή την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι βάση νόμου, όπως λέει οι προφυλακισθέντες θα είναι σε λίγους μήνες ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθερος έφυγε από τα δικαστήρια χθες, Δευτέρα, μετά την απολογία του ο 15χρονος ο οποίος φέρεται ως μέλος συμμορίας που εμπλέκεται σε αιματηρές επιθέσεις στον Κολωνό. Στον ανήλικο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Η μητέρα του νεαρού είναι ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως και το ίδιο το παιδί, που, όπως λέει, «βρήκε το παιδί της μέσα στα αίματα με σπασμένη μύτη και μαχαιριές στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη». «Το παιδί ακόμα φοβάται και δε θέλει να γυρίσει στο σχολείο» λέει η μητέρα του 16χρονου.

«Θέλω να τους ρωτήσω γιατί το έκαναν αυτό στο παιδί μου» λέει με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα.

Kolonos Hooligans: Τι λέει η μητέρα ενός εκ των κατηγορουμένων της συμμορίας

Σοκαρισμένη δηλώνει στην εκπομπή του Star η μητέρα ενός εκ των κατηγορουμένων της συμμορίας του Κολωνού. Όπως λέει, το παιδί της μπλέχτηκε κατά λάθος στην υπόθεση ενώ εκείνος πήγε να χωρίσει τα παιδιά που τσακώνονταν. «Ήταν το πιο ήρεμο παιδί, ρωτήστε και στο σχολείο, δεν έχει σχέση με αυτά» λέει η γυναίκα.