Η αντίστροφη μέτρηση για το Leading Minds Festival έχει ήδη ξεκινήσει. Το διεθνούς βεληνεκούς φεστιβάλ ηγεσίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και διοργανώνεται από την Alternative Media θα ξεκινήσει στις 12 Φεβρουαρίου του 2022, θα έχει διάρκεια εννέα ημέρες και πάνω από 300 ομιλητές.

Το Leading Minds Festival θα διαθέτει τέσσερα παράλληλα stages με διαφορετική θεματολογία και υπόσχεται να διατηρήσει υψηλά τεχνολογικά στάνταρς αιχμής και να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες διασύνδεσης μεταξύ φορέων και επαγγελματιών με το κοινό.

Σε κάθε stage θα υπάρχουν καλεσμένοι διεθνούς βεληνεκούς οι οποίοι θα προσφέρουν μια άμεση εικόνα των διεθνών τάσεων στους προαναφερόμενους τομείς.

Όσοι συμμετέχουν στο event θα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν κλειστά βιωματικά εργαστήρια ενώ θα λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μεγάλης αξίας που θα διενεργούνται καθημερινά.

Η δυνατότητα παρακολούθησης των ομιλιών είναι ανοικτή και δωρεάν σε όλους ενώ για όσους θέλουν να έχουν διάδραση με τους ομιλητές ή να παρακολουθήσουν τα βιωματικά κλειστά εργαστήρια υπάρχει ένα εύλογο συμβολικό αντίτιμο.

Το πρωτοποριακό event, που θα ολοκληρωθεί στις 20 Φεβρουαρίου, θα συντονιστεί από τρεις παρουσιαστές.

Όσα θα δείτε στα τέσσερα stages του Leading Minds Festival

Stage A: Ψυχική Υγεία

Φιλοξενούνται επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ψυχολόγοι, ψυχίατροι και επαγγελματίες ανθρωπιστικών επιστημών με σκοπό να αναδείξουν τις διαφορετικές ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, τις τελευταίες τάσεις στην Νευροεπιστήμη, στη συμβουλευτική. Θα θιγούν σοβαρά κοινωνικά θέματα και η αντιμετώπισή τους.

Stage B: Προσωπική Ανάπτυξη

Φιλοξενούνται επαγγελματίες της προπονητικής ζωής, συγγραφείς, εκπρόσωποι πρωτοποριακών και αναγνωρισμένων μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβοήθειας με σκοπό την εμβάθυνση και την ανακάλυψη των μεθόδων που μπορούν να υποστηρίξουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής, να αυξήσουν την ψυχολογική, νοητική και συναισθηματική ανθεκτικότητα και να βελτιώσουν τις ανθρώπινες σχέσεις.

Stage C: Ηγεσία

Φιλοξενούνται κορυφαίοι επαγγελματίες από το χώρο της επιχειρηματικής ανάπτυξης, της δημόσιας ομιλίας, της ανάπτυξης δεξιοτήτων και της καινοτομίας. Σκοπός είναι η προώθηση μιας νέας επιχειρηματικής κουλτούρας και ενός νέου επαγγελματικού οικοσυστήματος, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η καλλιέργεια νέων τρόπων επικοινωνίας των ομάδων και η ανάδειξη των ιδιαίτερων ηγετικών χαρακτηριστικών του κάθε ατόμου.

Stage D: Οικογένεια

Φιλοξενούνται φορείς και επαγγελματίες που σχετίζονται με όλες της φάσεις της ανάπτυξης των οικογενειακών οντοτήτων. Από την προγεννητική ψυχιατρική, στην ανάπτυξη του παιδιού, την εκπαίδευση, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και εν τέλει τις σχέσεις μεταξύ των μελών μιας οικογένειας. Ειδικά αφιερώματα θα ακολουθήσουν σχετικά με τις μεθόδους εκπαίδευσης, της ανάπτυξης της γονιμότητας και στην εξατομικευμένη φροντίδα όλων των μελών της οικογένειας.

Το όραμα της διοργάνωσης

Επιθυμία των διοργανωτών είναι μέσα από το συγκεκριμένο φεστιβάλ να προάγουν και να προβάλλουν τους καλύτερους και πρωτοποριακούς θεσμούς, φορείς, βιβλία και προσωπικότητες που σχετίζονται με την ψυχική υγεία, την προσωπική ανάπτυξη, την οικογένεια, και την επιχειρηματικότητα αλλά και την ηγεσία.

Στόχος αυτού του Leading Minds Festival είναι να υποστηρίξει τους ανθρώπους να βελτιώσουν θέματα της καθημερινότητάς τους, να διευρύνει την αντίληψή τους και να ανυψώσει την συνείδησή τους σε ένα ανώτερο επίπεδο κατανόησης.

  • Επίσημη ιστοσελίδα διοργάνωσης: leadingminds.gr
  • Ακολουθείστε το φεστιβάλ στο Facebook και στο Instagram