Ο εφοπλιστής Διαμαντής Διαμαντίδης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για μία μεγάλη επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης, η οποία αγγίζει το μισό δισεκατομμύριο ευρώ. Τα 10 οικόπεδα και οι έξι υπερπολυτελείς βίλες στην «χρυσή» περιοχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας, που θέλει να κατασκευάσει ο πλοιοκτήτης.

Το ιστορικό συγκρότημα του Αστέρα πέρασε το 2016 στα χέρια των επενδυτών της AGC με στόχο την ανάδειξή του σε προορισμό παγκόσμιου βεληνεκούς.

Ο Διαμαντής Διαμαντίδης αποφάσισε να επενδύσει στο «χρυσό» φιλέτο, κάνοντας δικά του 10 οικόπεδα με την αξία τους να φτάνει κοντά στα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόθεση του γνωστού εφοπλιστή είναι να κατασκευάσει έξι υπερπολυτελείς βίλες εκτινάσσοντας την επένδυσή του σε ένα ποσό που θα αγγίζει το μισό δισεκατομμύριο ευρώ. Τα ακίνητα στον «Αστέρα», που είναι τα πιο ακριβά οικόπεδα στην Αθήνα, προστίθενται πλέον στα υπόλοιπα που διαθέτει ο Διαμαντής Διαμαντίδης, γνωστός και ως «Double D» της ελληνικής Ναυτιλίας, στην Ίο, την Τζιά, το Πόρτο αλλά και το Λαγονήσι.

Αστέρας Βουλιαγμένης

Ποιος είναι ο εφοπλιστής Διαμαντής Διαμαντίδης

Ο Διαμαντής Διαμαντίδης μπορεί να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, όμως είναι από τους πιο γνωστούς εφοπλιστές στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.

Στην κατοχή του είναι η ναυτιλιακή εταιρεία Marmaras Navigation με στόλο 33 φορτηγών πλοίων και η Delta Tankers, που διαχειρίζεται 32 δεξαμενόπλοια.

Ο «Double D» εκτός από τη ναυτιλία έχει κάνει πολλές και πανάκριβες επενδύσεις και στο real estate.