«Είναι καιρός η Ευρώπη να υποστηρίξει σθεναρότερα τη θέση της για την Ασφάλεια και την ‘Αμυνα» μετά και τα πρόσφατα γεγονότα στο Αφγανιστάν, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σήμερα, κατά την προσέλευσή του στο Συνεδριακό Κέντρο Μπρνο της Λιουμπλιάνας, όπου πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Προσερχόμαστε σήμερα εδώ», υπογράμμισε, «προκειμένου να συζητήσουμε την κατάσταση των πραγμάτων ως προς τις τρέχουσες εξελίξεις».

Κατά την προσέλευσή μου στο Συνεδριακό Κέντρο Μπρντο της Λιουμπλιάνας, όπου πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Υπουργών Άμυνας της της Ε.Ε. έκανα την ακόλουθη δήλωση:«Προσερχόμαστε σήμερα εδώ, προκειμένου να συζητήσουμε την κατάσταση των πραγμάτων ως προς τις τρέχουσες εξελίξεις. Νομίζω πως είναι καιρός η Ευρώπη να υποστηρίξει σθεναρότερα τη θέση της για την Ασφάλεια και την Άμυνα δεδομένης και των προσφάτων γεγονότων στο Αφγανιστάν».

Posted by Nikos I. Panagiotopoulos on Thursday, September 2, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.