H Coral Gas, πρώτη στην Ελλάδα, μελέτησε, κατασκεύασε και διαθέτει στην αγορά ένα νέο φιαλίδιο υγραερίου (γκαζάκι) με βαλβίδα ασφαλείας που ενσωματώνει Εσωτερικό Περιοριστή Ροής (Internal Leakage Limiter).

Η βαλβίδα ενεργοποιείται αυτόματα και περιορίζει τη διαρροή υγραερίου σε περίπτωση που το φιαλίδιο δεν τοποθετηθεί σωστά στη συσκευή ή αφαιρεθεί από αυτήν πριν αδειάσει τελείως, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό επιπλέον ασφάλεια στον τελικό καταναλωτή.

Η βαλβίδα ασφαλείας της Coral Gas είναι ειδικά σχεδιασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και τοποθετείται κατά την παραγωγή εσωτερικά στο φιαλίδιο με τεχνολογία Laser. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αλλάζει καθόλου το σχήμα και οι διαστάσεις του φιαλιδίου, καθιστώντας δυνατή τη χρήση του σε όλες τις συσκευές υγραερίου που δέχονται γκαζάκι χωρίς να απαιτείται καμία μετατροπή.

Έτσι το γνωστό γκαζάκι, ένα προϊόν στενά συνδεδεμένο με την καθημερινότητα μας (8 στις 10 ελληνικές οικογένειες καταναλώνουν πάνω από 25 εκατομμύρια φιαλίδια κάθε χρόνο αναδεικνύοντας την Ελλάδα τη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης) ανακατασκευάζεται και λύνει τα χέρια της ελληνικής οικογένειας αφού την προστατεύει από τυχόν διαρροές.

Η πρωτοποριακή αυτή βαλβίδα σχεδιάστηκε με πρωτοβουλία της Coral Gas σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες, έχει λάβει δε τις σχετικές πιστοποιήσεις και έχει κατατεθεί ως παγκόσμια πατέντα! Η ανάπτυξη αλλά και η παραγωγή της έγιναν εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Ο γενικός διευθυντής της Coral Gas, Τόλης Βασιλακάκης, δήλωσε: «Εργαστήκαμε μαζί με μία επιστημονική ομάδα σχεδόν 2 χρόνια για να σχεδιάσουμε μία μοναδική βαλβίδα που θα αντιμετωπίζει ριζικά το πρόβλημα διαρροών από κακή τοποθέτηση και θα προσφέρει τη μέγιστη δυνατή προστασία στον καταναλωτή. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, η επιλογή των κατάλληλων υλικών και η χρήση της τεχνολογίας laser συνέτειναν στη δημιουργία του νέου φιαλιδίου, το οποίο υπερηφανευόμαστε ότι υπερέχει από τα υπόλοιπα της αγοράς. Με το προϊόν αυτό, η Coral Gas ολοκληρώνει το στρατηγικό της στόχο να διαθέτει στην ελληνική αγορά όλα τα συσκευασμένα προϊόντα της με βαλβίδες ασφαλείας προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στον έλληνα καταναλωτή».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site coralgas.gr ή επικοινωνήστε στο 8001190600.