«Δεν καταργείται η Εφορεία Αρχαιοτήτων της Αμφίπολης

Το υπουργείο Πολιτισμού διαψεύδει δημοσίευμα της «Αυγής»


ΕΛΛΑΔΑ
13:56
30/08/2014
«Δεν καταργείται η Εφορεία Αρχαιοτήτων της Αμφίπολης
7
loading

Ως ψευδέστατο και κακόβουλο χαρακτηρίζει το υπουργείο Πολιτισμού δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Αυγή» σύμφωνα με το οποίο το υπουργείο φέρεται να καταργεί την Εφορεία Αρχαιοτήτων της Αμφίπολης.

«Η αλήθεια είναι ότι η νέα Εφορεία Αρχαιοτήτων που συγκροτείται στο νομό Σερρών ενισχύεται και διευρύνει τις αρμοδιότητές της καθώς περιλαμβάνει πλέον όχι μόνο την εποπτεία των Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων αλλά και των Βυζαντινών που μέχρι τώρα υπάγονταν στην αρμόδια Εφορεία του νομού Καβάλας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Douskas John

  Υπάρχει μια φήμη που κυκλοφορεί ότι υπάρχει σκοπός να καταργηθούν μερικές εφορείες Αρχαιοτήτων και όλα τα έργα αρχαιοτήτων να δοθούν με απευθείας αναθέσεις( όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ) και το έργο των εφορειών που θα απομείνουν να περιοριστεί στην απλή αυτοψία αρχαιολογικών χώρων . Ελπίζω να μην γίνει αυτό γιατί μετά το ανέκδοτο να πουλήσουμε και τον Παρθενώνα στους ξένους δεν θα είναι τελικά και τόσο ανέκδοτο .

  1. avatar Χρήστος

   Είναι από την ίδια πηγή που έλεγε πως τυπώνονται χρήματα στο Νομισματοκοπείο

   1. avatar Douskas John

    Άλλο φήμη και άλλο να το λες με σιγουριά και για αυτό κατηγορώ το συγκεκριμένο έντυπο . Γραψτο διαφορετικά και μην το λες με σιγουριά . Αυτό είναι που με εκνευρίζει σε όλα τα ΜΜΕ από όποιο χώρο και αν προέρχονται .

 2. avatar JT

  γιατι πραγματικα δεν επεμβαινει εισαγγελεας εναντιον αυτης της αριστεροαλητειας;

  1. avatar Douskas John

   Γιατί δεν κλείνει η εφημερίδα σας ? ε JT

  2. avatar iakovos

   αλαξες φίλο βλέπω αλλά όχι μυαλά

 3. avatar papaki

  Θα έπρεπε να υπάρχει ένα αυστηρός ελεγκτικός μηχανισμός για όλα τα ΜΜΕ (έντυπο / ηλεκτρονικό) και να τους εξωντώνει όταν λένε επανηλειμμένα ψέμματα. Η αντικειμενική και πραγματική δημοσιογραφία είναι σε κώμα με όλους αυτούς που τη λυμαίνονται για να εξυπηρετήσουν κυβερνητικούς (και όχι μόνο) σκοπούς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει