Μπορεί η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών να έχει σταματήσει, ωστόσο οι εξελίξεις στον κλάδο «τρέχουν». Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τζωρτζάτος έχει παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου των Σωματείων των Ιδιοκτητών Φορτηγών καθώς φέρεται να δέχθηκε πιέσεις από μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Έτσι σήμερα το απόγευμα το δ.σ. συνήλθε στα κεντρικά γραφεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Χερσαίων Μεταφορών στην Πειραιώς 4, προκειμένου να εκλέξει καινούργιο πρόεδρο.

Ωστόσο μόλις η είδηση διέρρευσε αρκετοί οδηγοί έσπευσαν στην Ομόνοια και διέκοψαν τις διαδικασίες. Ο λόγος; Τα μέλη του δ.σ. που φέρονται ως υπαίτιοι της παραίτησης Τζωρτζάτου, φέρονται να πολεμούσαν την απεργία εκ των έσω καθώς δούλευαν κανονικά.

Το κλίμα ήταν τεταμένο και μετά από αυτές τις εξελίξεις η διαδικασία αναβλήθηκε και το νέο ραντεβού για την εκλογή νέου προέδρου ορίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο κ. Τζωρτζάτος φέρεται να είναι διατεθειμένος να κατονομάσει αυτούς που μποϋκόταραν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και ήδη το κλίμα φέρεται να είναι αρκετά τεταμένο.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εκκρεμεί ακόμα το ραντεβού των ιδιοκτητών φορτηγών με τον υπουργείο Μεταφορών για το θέμα της επίταξης, η οποία είναι ακόμα σε ισχύ.