Την άμεση επανεκκίνηση των εργαστηρίων τους ζητάνε οι επαγγελματίες του κλάδου αισθητικής με επιστολή τους στους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη και Βασίλειο Κικίλια. Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα κλάδο που ζημιώνεται άμεσα λόγω των περιοριστικών μέτρων και ότι τα Κέντρα Ευεξία και Αισθητική θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

«Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί

Σας ενημερώνουμε ότι οι εταιρείες-μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αντιπροσώπων Εισαγωγέων Κατασκευαστών Μηχανημάτων Αισθητικής Φυσιοθεραπείας & Παρασκευαστών Καλλυντικών , ΠΣΑΜΚΑ ,  εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για τις  αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Στα μέτρα που ανακοινώθηκαν , δεν συμπεριλήφθηκε το άνοιγμα των Κέντρων Ευεξίας και Αισθητικής.

Ο Σύλλογος μας εκπροσωπεί  επιχειρήσεις κατασκευαστικές και εισαγωγικές σε μηχανήματα και καλλυντικά, που δραστηριοποιούνται ως επί το πλείστον στα εργαστήρια αισθητικής, με αποτέλεσμα να πληγόμαστε άμεσα, εφόσον  οι πελάτες μας είναι κλειστά και δεν υπάρχει καμία οικονομική δραστηριότητα για τις δικές μας επιχειρήσεις.

Παράκληση του Συνδέσμου είναι όπως ανοίξουν και τα Κέντρα Ευεξίας και Αισθητικής.

Σας επισυνάπτουμε και την επιστολή του Συλλόγου Αισθητικών Ελλάδος, ΟΣΕΔΑΕ , όπου συμμεριζόμαστε  αδιαμφισβήτητα τις θέσεις τους.

Με εκτίμηση

Tο Δ.Σ του Π.Σ.Α.Μ.Κ.Α »