Σε ηλικία, 64 ετών, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής Γιώργος Βούρος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη 28 Αυγούστου βυθίζοντας στη θλίψη συνεργάτες, οικείους και φίλους.

Ο Γιώργος Βούρος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Το όνομα του Γιώργου Βούρου ακούστηκε έντονα στα μέσα Ιουλίου όταν ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στο κρεβάτι του χειρουργείου.

Όπως είχε ενημερώσει ο ηθοποιός, μια θρόμβωση παραλίγο να του στοιχίσει τότε τη ζωή και οι γιατροί αποφάσισαν τον ακρωτηριασμό του ποδιού του προκειμένου να σωθεί.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τον ηθοποιό.

Το πρωί της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο προκειμένου να συνοδεύσουν τον Γιώργο Βούρο στην τελευταία του κατοικία και να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων των οποίων έχουν επιβληθεί προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του, κατάφεραν να βρεθούν στο Κοιμητήριο ελάχιστα άτομα προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον ηθοποιό, σκηνοθέτη και μεταφραστή.

Η Γεωργία Ζώη
Ο Κώστας Συνολάκης
Η αδερφή του Γιώργου Βούρου
Ο Θοδωρής Δρίτσας
Ο Βασίλης Τραϊφόρος
Ο Γιώργος Γεωργίου και ο Σπύρος Μπιμπίλας