Η περίοδος υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έχει ξεκινήσει και όλοι μας πρέπει να εκπληρώσουμε τη φορολογική μας υποχρέωση μέχρι τις 29 Ιουλίου 2020.

Αν και είναι κάτι που κάνουμε κάθε χρόνο η συγκεκριμένη περίοδος είναι συνήθως χαώδης. Με το σύστημα να πέφτει κατά διαστήματα και να υπάρχει ένα άγχος αν έγιναν όλα σωστά και στην ώρα τους.

Και αν παλιότερα πηγαίνατε στον λογιστή και τον αφήνατε να βγάλει μόνος του άκρη με το χάος, φέτος λόγω της πανδημίας τα πράγματα γίνονται κάπως πιο περίπλοκα.

Πλέον είναι πιο σημαντική από ποτέ μία οικονομική λύση χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε φυσικό κατάστημα, ώστε να τακτοποιήσετε ηλεκτρονικά τις φορολογικές σας εκκρεμότητες, όπως την υποβολή της ετήσιας φορολογικής σας δήλωσης εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Κατανοώντας καλύτερα από τον καθένα πώς έχουν τα πράγματα, η Ομάδα της FinHub παρουσιάζει το Online Finance Shop.

Πρόκειται για ένα σύνολο λογιστικών υπηρεσιών που παρέχονται ηλεκτρονικά, χωρίς επίσκεψη σε φυσικό κατάστημα και σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές. Η υπηρεσία παρέχεται από την Ομάδα Λογιστών και εξειδικευμένων Οικονομικών Συμβούλων της FinHub.

Τα Πλεονεκτήματα της Υπηρεσίας:

  • Εύκολη, γρήγορη και ασφαλής διαδικασία
  • Ολοκληρώνεται χωρίς την φυσική παρουσία ή την επίσκεψη σε λογιστή
  • Η Δήλωση και το Εκκαθαριστικό έρχονται στο προσωπικό σου e-mail, πάντα διαθέσιμα όταν τα χρειαστείς
  • Ιδιαίτερα χαμηλό κόστος σε σχέση με την παραδοσιακή επίσκεψη στον λογιστή

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή:

  • Μπαίνετε στο finhub.gr και κάνετε κλικ στη σελίδα υποβολής στοιχείων.
  • Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία με τις πληροφορίες.
  • Εξειδικευμένος Λογιστής έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας και ολοκληρώνει την υποβολή της Δήλωσης, αφού σας ενημερώσει με τις λεπτομέρειες αυτής.

Η δήλωση και το εκκαθαριστικό σας, έρχονται στο προσωπικό σας e-mail! Για να είστε σίγουροι ότι όλα έχουν γίνει όπως πρέπει. Επιπροσθέτως, η υπηρεσία Finance Shop της FinHub, είναι συμβατή με τους κανονισμούς για τη χρήση προσωπικών δεδομένων των χρηστών – πελατών, καθώς και με τη νομοθεσία προστασίας του Καταναλωτή αναφορικά με τους όρους ηλεκτρονικού εμπορίου και συναλλαγών.

Η υπηρεσία παρέχεται από την εταιρία FinHub, έναν Συνεταιρισμό Οικονομολόγων και Λογιστών που σχεδιάζουν καινοτόμες και τεχνολογικά ευέλικτες λύσεις για ιδιώτες, επαγγελματίες καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μπείτε στο finhub.gr και κάντε την Δήλωση σας Online και γλιτώστε χρόνο, άγχος και χρήματα.