Πρώτη η Ελλάδα στις αφίξεις μεταναστών, ασφυξία στα νησιά

Η χώρας μας δέχτηκε φέτος τους 45.600 από τις 77.400 - Ακόμα 243 αιτούντες άσυλο έφτασαν στη Λέσβο


ΕΛΛΑΔΑ
7:35
02/10/2019
Πρώτη η Ελλάδα στις αφίξεις μεταναστών, ασφυξία στα νησιά
56
loading

Ανησυχία προκαλούν οι αριθμοί στο προσφυγικό – μεταναστευτικό το τελευταίο διάστημα, καθώς η Ελλάδα έχει δεχθεί φέτος τις περισσότερες αφίξεις στην περιοχή της Μεσογείου (περίπου 45.600 από τις 77.400 αφίξεις). Τον Σεπτέμβριο οι θαλάσσιες αφίξεις, κυρίως οικογενειών από το Αφγανιστάν και τη Συρία, ήταν 10.258 και ο αριθμός αυτός ήταν ο υψηλότερος μηνιαίος από το 2016.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κάλεσε την Τρίτη την ελληνική κυβέρνηση να μετακινήσει επειγόντως χιλιάδες αιτούντες άσυλο από τα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης των νησιών στην ενδοχώρα.

Ο διεθνής οργανισμός σε ανακοίνωσή του χαρακτήρισε την κατάσταση στη Λέσβο, τη Σάμο και την Κω «κρίσιμη» και τις συνθήκες «ανεπαρκείς και επισφαλείς».

Η Ύπατη Αρμοστεία κάλεσε τις ελληνικές αρχές να επιταχύνουν τα σχέδια για τη μεταφορά στην ενδοχώρα πάνω από 5.000 αιτούντες άσυλο που έχουν ήδη λάβει έγκριση για να συνεχίσουν τη διαδικασία ασύλου, ταυτόχρονα με τη δημιουργία νέων θέσεων στέγασης στην ηπειρωτική Ελλάδα, «όπου τα περισσότερα κέντρα λειτουργούν στα όρια της χωρητικότητάς τους».

Παράλληλα, η Ύπατη Αρμοστεία καλωσορίζει τις ανακοινώσεις της ελληνικής κυβέρνησης για προτεραιοποίηση της ανακούφισης της πίεσης από τα νησιά και της προστασίας των ασυνόδευτων παιδιών, ωστόσο σημειώνει ότι προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία η ταλαιπωρία των ασυνόδευτων παιδιών, καθώς μόνο ένα στα τέσσερα βρίσκεται σε ξενώνα κατάλληλο για την ηλικία του. Όπως περιγράφει, «περίπου 500 παιδιά στεγάζονται μαζί με ενηλίκους με τους οποίους δεν έχουν κάποια συγγενική σχέση σε μια μεγάλη σκηνή στη Μόρια. Στη Σάμο, πάνω από δέκα ασυνόδευτα κορίτσια κοιμούνται σε βάρδιες σε ένα μικρό κοντέινερ, ενώ άλλα παιδιά αναγκάζονται να κοιμούνται στις οροφές των κοντέινερ». Απευθύνει δε έκκληση στα ευρωπαϊκά κράτη να ανοίξουν θέσεις για τη μετεγκατάσταση των παιδιών αυτών ως άμεση προτεραιότητα.

Ακόμα 243 αιτούντες άσυλο έφτασαν χθες στη Λέσβο

Στο μεταξύ, έξι σκάφη με 243 αιτούντες άσυλο άνδρες, γυναίκες και κυρίως μικρά παιδιά, έφτασαν στη Λέσβο από τα απέναντι παράλια, χθες από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 2 μετά το μεσημέρι. Οι βάρκες έφθασαν ακόμα και στην περιοχή του Καρά Τεπέ, λίγο έξω από τα σπίτια του βόρειου άκρου της πόλης της Μυτιλήνης, ενώ τέσσερις από αυτές έφθασαν στη βόρεια Λέσβο στην περιοχή της Σκάλας Συκαμνιάς.

Ο συνολικός πληθυσμός αιτούντων άσυλο στην περιοχή της πόλης της Μυτιλήνης φτάνει στους 15.000, παρά τις επιχειρήσεις αποσυμφόρησης κατά τις οποίες περίπου 2.000 άτομα μετακινήθηκαν σε δομές στο εσωτερικό της Ελλάδας τις τελευταίες 20 μέρες. Ο πληθυσμός του καταυλισμού της Μόριας φτάνει τις 13.000 περίπου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, στη Λέσβο όλο το Σεπτέμβριο έφθασαν 5.017 πρόσφυγες και μετανάστες, δηλαδή περίπου 168 άνθρωποι τη μέρα. Από αυτούς το 63% ήταν από το Αφγανιστάν και το 22% από τη Συρία.

Άμεση αποσυμφόρηση της Σύμης ζητούν οι αστυνομικοί

Την άμεση αποσυμφόρηση της Σύμης από τους μετανάστες, απαιτεί -με επιστολή της προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη- η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου. «Έχει γίνει απόβαση στο μικρό ακριτικό νησί και έχει καταληφθεί από μετανάστες» αναφέρει, τονίζοντας ότι τόσο οι κάτοικοι όσο και οι υπηρετούντες αστυνομικοί βρίσκονται στα όριά τους.

Στην ανακοί8νωση αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, λόγω της όξυνσης του μεταναστευτικού, βρέθηκε σήμερα στο νησί της Σύμης, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος του προβλήματος και την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.

Τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στο πολύπαθο αυτό νησί, δεν μπορούν να μεταφερθούν με φωτογραφίες ή βίντεο, πόσο μάλλον με ένα έγγραφο. Παρόλα αυτά εμείς θα κάνουμε μια προσπάθεια να αποτυπώσουμε την επικρατούσα κατάσταση, με την παρούσα επιστολή μας.

Στην πραγματικότητα έχει γίνει απόβαση στο μικρό ακριτικό νησί και έχει καταληφθεί από τους μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται παντού. Τουλάχιστον -400- αλλοδαποί βρίσκονται στην Σύμη και έχουν κατακλύσει Αστυνομικό Τμήμα και Λιμεναρχείο, με αποτέλεσμα να κατασκηνώνουν παντού και να κοιμούνται σε χαρτόκουτα. Από θέμα συνθηκών υγιεινής δεν γίνεται λόγος, καθότι όλοι αντιλαμβανόμαστε που εξυπηρετούν τις προσωπικές τους ανάγκες, καθ’τι η μία τουαλέτα του Α.Τ. Σύμης σίγουρα δεν επαρκεί.

Επειδή η τοπική κοινωνία, καθώς και οι εκεί υπηρετούντες Αστυνομικοί , βρίσκονται στα όρια τους, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1)την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού και την μεταφορά τους σε ειδικές δομές .

2)την αύξηση των οργανικών θέσεων στο Α.Τ. Σύμης προκειμένου να ενισχυθεί με μόνιμη δύναμη.

3)την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του κτηρίου που στεγάζεται το Α.Τ. Σύμης, το οποίο παραχωρήθηκε αυθαίρετα και χωρίς την συναίνεση της Υπηρεσίας, στο Λιμεναρχείο Σύμης, γεγονός που μας εμποδίζει να προβούμε στις απαραίτητες παρεμβάσεις για την βελτίωση των συνθηκών παραμονής και διαβίωσης των μεταναστών –προσφύγων».

«Καταυλισμός δυστυχίας» η Μόρια

Την ίδια ώρα, η προσφυγική οργάνωση Pro Asyl υποστηρίζει το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για προγράμματα μεταφοράς των προσφύγων από τη Μόρια σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, σύμφωνα με τη Deutsche Welle. Με δηλώσεις του πριν τη σημερινή συνάντηση της καγκελαρίου με προσφυγικές οργανώσεις ο εκτελεστικός διευθυντής της Pro Asyl, Γκύντερ Μπούρκχαρτ χαρακτήρισε τα προσφυγικά hot spot στην Ελλάδα ως «καταυλισμούς της δυστυχίας» και «από ανθρώπινης πλευράς απαράδεκτα». Κατά την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα σε αυτά τα κέντρα διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι εκεί βρίσκονται σε «πλήρη απόγνωση». Ειδικά η Μόρια έχει μετατραπεί σε μια «παραγκούπολη» με «σκουπίδια βουνό» και «ανθρώπους χωρίς προοπτική».

Σύμφωνα με την Pro Asyl, στη Μόρια βρίσκονται και ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες που έχουν συγγενείς στη Γερμανία. Πολυάριθμα αιτήματά τους για ανάληψη ευθύνης απορρίφτηκαν από τις γερμανικές αρχές, επειδή η Ελλάδα δεν τήρησε τις προθεσμίες. Για αυτό το λόγο η Γερμανία δεν είναι πλέον αρμόδια για αυτούς τους ανήλικους, επεσήμανε ο κ. Μπούρκχαρτ.

Από την πλευρά του το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών δεν επιβεβαίωσε τις καταγγελίες. Σύμφωνα με εκπρόσωπό του, η Ελλάδα υπέβαλε από τις αρχές του χρόνου ως τις 31 Αυγούστου 1.102 αιτήματα ανάληψης ευθύνης για πρόσφυγες, ανεξαιρέτως ηλικίας, από τα οποία οι γερμανικές αρχές έχουν εγκρίνει 409. Η Γερμανία έχει δεχτεί αυτό το διάστημα με αυτή τη διαδικασία 531 άτομα από την Ελλάδα. Κατά την άποψη του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών όλα «λειτουργούν ομαλά».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

56
σχόλια
 1. avatar Κατευθειαν…

  ..πισω κ οχι ξενοδοχεια κ αλλες μ@@@@@@@ς. Θα ερχονται κατα δεκαδες χιλιάδες πλέον την ημερα απο τα βάθη της ανατολής μολις το μάθουν...Αλοιμονο μας.

 2. avatar Παλαιοημερολογίτης

  Θα εντοπίζονται με ψηφιακό τρόπο,και μετά θα μεταφέρονται με ασφάλεια σε σημεία που δεν θα κινδυνευουν.!!!!!!!!

 3. avatar Ταξιτζής με διδακτορικό στο μεσανατολικό

  Βιώνουμε μια άνευ προηγουμένου αλλόφυλη εισβολή. Ένα είδος υβριδικού πολέμου. Μπορεί να μην καταγράφονται εμφανώς όπλα, για την ώρα, σε λίγα χρόνια όμως που οι ορδές αυτών των ατόμων θα αποτελούν την πλειοψηφία θα προκύψει σοβαρό θέμα ένοπλης βιας ή ακόμα χειρότερη επισήμου εσωτερικής σύγκρουσης μεταξύ γηγενή ελληνικού στοιχείου και απροσδιόριστου μίγματος όπου ο μόνος συνδετικός ιστός του θα είναι εκείνος του Ισλάμ.

  1. avatar δεν το κατάλαβες ακόμα?

   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ .....ΤΟ ΟΠΛΟ....

 4. avatar λενιω

  έχετε χρησιμοποιήσει εκατο φορές τη λέξη προσφυγες και προσφυγικό στο άρθρο. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ???? δε σεβεστε τους αναγνώστες σας πρόβατα τους θεωρείτε??? ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ λεγεται

 5. avatar o xazoulis

  Μαλλον λόγω ονοματος δεν κατάλαβα.Έστω και είναι 10000 πλοία και τους δουν τους προσφυγο-μετανάστες σε βάρκα...τι θα γίνει αμα πάνε να πέσουν στη θάλασσα; δεν θα τους σώσουν; δεν θα τους πάνε σε κέντρα οπως η Μόρια;;;;Αν ισχύει τότε τι αλλάζει;

 6. avatar ΞΕΦΤ.ΕΛ (Ξεφτιλισμένος Έλληνας)

  Ελλάδα τέλος παιδιά. Αντί για έκτακτη ανάγκη και στρατιωτικό νόμο στα νησιά, άρχισαν οι ...αποσυμφορήσεις και 16.000 προσλήψεις λάθρο στο δημόσιο . ΔΡΟΜΟ να σωθείτε, το Ελλαδιστάν δεν βγάζει την τετραετία αρτιμελές . Δρόμο τώρα, πριν επιβληθεί η Σαρία .

 7. avatar “Κατασταση πολιορκιας”, ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

  Είναι εργαλειο που προβλεπει το Συνταγμα (ναι, αυτης της μπανανοδημοκρατιας μας). ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ Κε ΑΔΩΝΙ, ΟΤΙ "ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ" ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ PUSH-BACK!!!
  ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΜΙΛΑΣ ΠΙΑ ΑΔΩΝΙ, ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ!!!

 8. avatar Ριρίκα

  Αυτοι που σκανε τη βαρκα για να προκαλεσουν διασωση, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑΥΑΓΙΟΥ και να κρατουνται μεχρι εντοπίσεως και τιμωριας του "σκιστη"? ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ "ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ"???

  1. avatar είναι θέμα…..

   φιλανθρωπίας/αλληλεγγύης. Ούτε η έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο ισχύει, αλλά ούτε και η πρόκληση ναυαγίου ισχύει διότι οι σαπιόβαρκες των δουλεμπόρων,συγνώμη ...ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ούτε ΟΝΟΜΑ ούτε ΝΗΟΛΟΓΙΟ, ούτε ΑΡΙΘΜΟ ΝΗΟΛΟΓΙΟΥ φέρουν οπότε ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΣΩΣΗΣ. Οι παράνομες διασώσεις ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ/ΕΠΟΙΚΩΝ που μπορούν οι παμπόνηροι να εκβιάζουν κιόλας,γίνονται και για την κατοχύρωση του ελέγχου της ...ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ SAR που η έννοιά της επεκτείνεται και σε ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ και ΑΟΖ. Ο πανούργος ΜΕΜΕΤΗΣ που και δήθεν πραξικόπημα έστησε ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΤΑΨΙ με πολλαπλά ωφέλη ενώ τα παίρνει ΧΟΝΤΡΑ και από τους βλάκες φορολογούμενους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΥΡΩΠΕΟΥΣ. Οσο για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που εκτός από τους .....φιλάνθρωπους ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ κάνουμε ότι αυτά συμβαίνουν σε άλλη χώρα ,ένα δημόσιο ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ θα μας στρώσει.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

 9. avatar Είμαστε καλοί άνθρωποι, φιλόξενοι, αλλά στο τέλος θα μας πουν και μ(*&$)#*&($). .

  Πρόσφυγες; ποιοι πρόσφυγες; οι 8 στους 10,ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΊΝΑΙ. Μη τρελαθούμεε. Έλα τζουζ, και αλε!

 10. avatar Σοφός Ελληνικός Λαός

  Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα οι λαθρομετανάστες μένουν.

 11. avatar Antoine K

  Μέχρι το 2015 μάλιστα, το λιμενικό εκτελούσε και προειδοποιητικά πυρά σε περίπτωση που δεν συμμορφώνονταν στην εντολή να επιστρέψουν στην Τουρκία.Ο νταουλιερης το απαγόρεψε.

 12. avatar Εδώ λαθροχαβούζα, εδώ λαθροχαβούζα,

  σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων αγωνιζομένων μαθητών, των ελεύθερων αγωνιζομένων Ελλήνων

 13. avatar Λες και οι πρόσφυγες δεν είναι δασκαλεμένοι να σκίζουν τις βάρκες μόλις βλέπουν το λιμενικό για μετατρέπεται αυτόματα το περιστατικό από “φύλαξη συνόρων” σε “έρευνας και διάσωσης”.

  Κανονικα επρεπε να τους μπουζουριαζουν ολους ως υπευθυνους για προκληση ναυαγιου, μεχρι να καταδειξουν με απολυτη ομοφωνια και ερωτώμενοι χωριστα ο καθενας, ποιος εσκισε τη βαρκα. Αλλιως, ολοι μαζι ενοχοι, αν δεν εντοπιστεί αναμφίβολα ο δραστης. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗΣ ΔΟΛΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ!!! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ "ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ"??? ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΡΟΣ ΜΗΠΩΣ??? ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ, "ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ PUSH-BACK", ΕΤΣΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ (ψεμματα, αυθαιρετες ερμηνειες για να μας τρελανουν), ΕΤΣΙ Ο ΟΗΕ (να πανε να μαμηθουνε ολοι ρε) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΑ , ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!! ΡΕ, ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕ???? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ??? (κουλη, την εβαψες από τωρα αγορι μου, να το ξερεις… Μαυρη, καταμαυρη την εβαψες…)

 14. avatar Κατεχόμενα Πατήσια

  Όσο αυτός που μπαίνει παράνομα στην χώρα δεν τιμωρείται αλλά πάει σε ξενοδοχεία διαμερίσματα και έχει επίδομα κ αι τζάμπα ρεύμα, όσο αυτός που μπαίνει πανομανομα νομιμοποιειται και παίρνει ελληνικη ιθαγένεια αυτός και τα παιδιά του..... Τόσο τα παραπάνω μέτρα είναι μια τρύπα στο νερό....
  Σε μια βδομάδα θα ξανασυζητάμε

 15. avatar “Stop the boats policy” Australia 2012

  And works. Mr Koulis, forget the useless Europeans about LATHRO, and ask the Australians how they stop the “illegals fake refugees” (λαθροεισβολεις) to enter their country. PUSHING BACK is the only way to stop this nightmare, this billionaire super business. Also special centres in “isolate islands” not to big cities. Probably it’s too late already.

 16. avatar ψαραντρέας

  ακομη και αν αυριο το πρωι παραγγελθεί το σύστημα επιτήρησης αυτο θα είναι διαθεσιμο σε 2 χρονια

 17. avatar Ράπερ

  Ακομα και 10.000 σκαφη να επιτηρουν τι ακριβως θα αλλαξει; Αν δεν περασει το καθαρο μηνυμα «σταματηστε να ερχεστε», καθε μερα θα σκανε και αλλοι. Και καθε μερα θα μεταφερουμε κοσμο απο τα νησια προς την ηπειρωτικη χωρα και καθε μερα θα ξαναγεμιζουν μεχρι να γεμισει ολη η χωρα. Η μονη λυση ειναι ουσιαστικα κλεισιμο συνορων, κλειστα κεντρα και αμεσες απελασεις. Καταλαβετε το επιτελους!

 18. avatar Πολύ σκληρός για να ανασάνει

  Όταν πλησιάζει το λιμενικό, και ο παράνομος λαθροεισβολεας σκίσει το {...} φουσκωτό, του πετάς άλλο spare φουσκωτό και φεύγεις

 19. avatar Kouli

  You’re becoming the new “blue Pinochio” with your lathro approach.

 20. avatar Εμβρόνητος

  Δηλαδη στην πραξη θα βαλουν αλλα 61 πλοια πανω απο αυτα που ηδη υπαρχουν να κανουν τι-ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ-ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ-ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΣΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ-ΑΜΕΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕς ΚΑΙ ΑΠΕΥΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ-ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΕς.Γιατί σε λίγα χρονια όταν γίνουν εκατοντάδες χιλιάδες και φωνάζουν το σύνθημα-KILL POLICE-τότε δεν θα γελαμε ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει