Σε δηλώσεις μέσω του δικηγόρου φαίνεται ότι προχώρησε ο 28χρονος οδηγός που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στη μοιραία στροφή του Αιγίου και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open ο ίδιος τόνισε ότι μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έφυγε από το σημείο και έπεσε στη θάλασσα του διπλανού χωριού όχι για να κρυφτεί σε βάρκα, αλλά για «να πνιγεί».

Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του φέρεται να είπε «ζητώ συγγνώμη, δηλώνω τη βαθιά μου οδύνη και συντριβή. Η συγγνώμη μου δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο. Θα ήθελα να είμαι εγώ στη θέση των θυμάτων, γι’ αυτό και έπεσα στη θάλασσα μετά το δυστύχημα, για να πνιγώ», φέρεται να είπε.

Ο δικηγόρος του οδηγού σημείωσε επίσης πως όλα όσα ακούστηκαν μέχρι τώρα για το θέμα, περί διαφυγής του πελάτη του, είναι εκτός λογικής.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 28χρονος βρίσκεται στο σπίτι του στην Αθήνα και επισκέπτεται καθημερινά ψυχιάτρους.

Σοκαρισμένη η 20χρονη συνοδηγός

Αναφερόμενος στην 20χρονη συνοδηγό του 28χρονου κατά το δυστύχημα, είπε ότι «μίλησα μαζί της, όσο ήταν εφικτό. Είναι σε κατάσταση ψυχικού σοκ. Είναι μία νέα κοπέλα, δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει, δεν μπορεί να συνεισφέρει με κάποιες λεπτομέρειες, περισσότερο από όσα έχει καταθέσει στην Τροχαία» σημειώνει ο κ.Σαμέλης.

Ο δικηγόρος περιγράφει ότι η μητέρα του 28χρονου ζήτησε από τον δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του. «Είναι ένα σοβαρό παιδί, καπετάνιος είναι, με καθαρό ποινικό μητρώο, δεν είναι εγκληματίας. Ήταν η κακιά στιγμή».