Δεν έχει ξεκινήσει το συνέδριο της ΓΣΕΕ, συνεχίζεται η κατάληψη του ξενοδοχείου

Ο δήμαρχος Ρόδου χαρακτήρισε πρωτόγνωρα και ανεπίτρεπτα τα επεισόδια που σημειώθηκαν


ΕΛΛΑΔΑ
12:30
04/04/2019
Δεν έχει ξεκινήσει το συνέδριο της ΓΣΕΕ, συνεχίζεται η κατάληψη του ξενοδοχείου
3
loading

Υπό κατάληψη παραμένει το ξενοδοχείο «Ρόδος Πάλας» στη Ρόδο, όπου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα οι εργασίες του 37ου εκλογο-απολογιστικού συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Έως αυτή την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα γίνουν και σε ποιον χώρο οι εργασίες του συνεδρίου, ενώ οι σύνεδροι παραμένουν στο ξενοδοχείο αναμένοντας τις αποφάσεις. Όπως έγινε γνωστό, για τις εξελίξεις τη χθεσινή νύχτα ενημερώθηκαν ο εισαγγελέας Ρόδου και ο αστυνομικός διευθυντής, τη συνδρομή των οποίων ζήτησε η διοίκηση της ΓΣΕΕ για την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τον χώρο του ξενοδοχείου επισκέφτηκε και ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος με δηλώσεις του απηύθυνε έκκληση και στις δυο πλευρές να αμβλύνουν τις διαφορές τους και να προχωρήσουν οι εργασίες του συνεδρίου.

Ο δήμαρχος Ρόδου χαρακτήρισε πρωτόγνωρα και ανεπίτρεπτα τα επεισόδια που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες, τονίζοντας ότι σε τελική ανάλυση αυτά προκαλούν ζημιά στον συνδικαλισμό και τη δημοκρατία.

«Είμαι διατεθειμένος να συμβάλω έτσι ώστε να βρεθεί λύση» τόνισε ο κ. Χατζηδιάκος, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει λύση μέσα στις επόμενες ώρες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Κλαυσίγελος.

    Αυτοί είναι οι "καλοί φασίστες" που κανείς δεν τους πειράζει ούτε και τους κατακρίνει. Είναι η ιερή αγελάδα του συστήματος! Οι άνθρωποι-αγελάδες για τις πιο βρώμικες δουλειές.

  2. avatar Σμτ

    Π....και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια.

  3. avatar Tosfirikaitodrepani

    Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος όλα τα σωματεία που τα μέλη τους δεν είναι μέλη του κόμματος καλούνται εντός 24 ωρών να ενταχθούν στο κόμμα. Από μετά και πέρα τα μόνα νόμιμα εργατικά συνδικάτα και σωματεία θα είναι αυτά που οι εκπρόσωποι τους θα εκλέγονται με δημοκρατικές διαδικασίες εντός του ΠΑΜΕ. Τα υπόλοιπα θα καταστούν παράνομα και θα διακοπεί η λειτουργία τους .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει