Πυρά κατά των τροικανών, των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων εξαπολύει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο Γιώργος Τράγκας.

Διαβάστε τι έγραψε ο δημοσιογράφος:

Ετοιμαστείτε για πόλεμο! Ετοιμαστείτε για μεγάλες κινητοποιήσεις και ανυποχώρητους αγώνες. Ξεκολλήστε από τις ετικέτες του «δεξιού» ή του «αριστερού».

Οι Γερμανοί, οι τροϊκανοί, οι διεθνείς τοκογλύφοι, επιτίθενται με μίσος εναντίον της ελληνικής κοινωνίας. Θέλουν να «σαπίσει» η Δημοκρατία μας και οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί μας. Επιδιώκουν τη πλήρη αποσταθεροποίηση του πολιτεύματος και των αρμών της δημοκρατίας μας.

Είναι τόσο βίαιοι και βάρβαροι και ανήθικοι, που ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Παπούλιας χαρακτήρισε «βίαιη» την περίφημη δημοσιονομική προσαρμογή που επιδιώκουν, αγνοώντας τους χιλιάδες νεκρούς που αφήνουν πίσω τους κάθε μέρα στην ελληνική επικράτεια.

Έχουν φτάσει πλέον στο σημείο να ορίζουν και τις αναπνοές των Ελλήνων, τους οποίους αφενός ξεζουμίζουν και συνθλίβουν οικονομικά, αφετέρου κατασυκοφαντούν, με τη συνεργασία των «παπαγάλων» της κατοχής.

Ετοιμαστείτε για πόλεμο. Για συνεχείς κινητοποιήσεις και γιγαντιαίες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Όλος ο ευρωπαϊκός νότος είναι εξεγερμένος και αυτό πρέπει να κορυφωθεί στην περιοχή μας και να γίνει αντιληπτό σε όλη την Ευρώπη που κηδεμονεύουν οι… Ούνοι!

Ετοιμαστείτε για πόλεμο. Μην εντάσσεστε στην «Δεξιά», ή στην «Αριστερά». Στοιχηθείτε σε έναν κοινό εθνικό αγώνα απέναντι στις δυνάμεις κατοχής που θέλουν να διαλύσουν το κοινωνικό ιστό μας και να «διαμελίσουν» την πατρίδα μας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.