Σας αρέσει να παρατηρείτε την φύση; Χρειάζεστε κιάλια για επαγγελματικούς λόγους και παράλληλα σας είναι χρήσιμοι και οι φακοί led; Μπορεί τα κιάλια να μην έχουν την ίδια φήμη με τα άλλα οπτικά αξεσουάρ που έχουν βγει στην σύγχρονη αγορά, σίγουρα όμως οι εφαρμογές τους είναι ανεπανάληπτες στο ταξίδι, στις διακοπές, σε κάθε σπορ του βουνού και της θάλασσας, στα ταξίδια σας με το σκάφος ή στην απλή παρατήρηση διαφόρων ειδών του ζωικού βασιλείου. Μεγεθύνουν τις ικανότητες τις όρασης και φέρνουν πολύ κοντά το περιβάλλον στα μάτια του ενδιαφερόμενου. Παρόμοιο ρόλο παίζουν και οι φακοί led, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν μία ισχυρή πηγή φωτός μέσα στο σκοτάδι, προσδίδοντας άμεση ορατότητα σε δραστηριότητες, χόμπι, ακόμα και μέσα στο σπίτι σε συνθήκες ανάγκης. Στο Survival Club θα βρείτε πολλά προϊόντα από επώνυμα brands που θα καλύψουν 100% τις ανάγκες σας. Κιάλια νυκτός με μεγεθυντική ικανότητα, εύρος οπτικού πεδίου, αδιαβροχοποιημένα, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Κιάλια KONUS NEWZOOM

Αγοράστε τα με ένα κλικ. Είναι τα καλύτερα κιάλια της κατηγορίας τους, με πανίσχυρο zoom και τρίποδο προσαρμόσιμο. Μεγέθυνση από 8 έως 24. Πάρτε τα παντού για να μην μένετε ποτέ αφύλαχτοι!

Κιάλια BUSHNELL MARINE BLUE

Ιδανική επιλογή για χρήση στο νερό. Αν το χόμπι σας είναι υδρόφιλο, τότε θα γίνουν ο ιδανικός σας σύντροφος. Δεν διαβρώνονται από την αρμύρα και δεν θαμπώνουν. 100% προστασία UV, δεν γλιστράνε ακόμα και όταν είναι βρεγμένα. Έχουν ειδικά μαξιλαράκια ώστε να αντέχουν στα χτυπήματα. Βρείτε τα εύκολα και γρήγορα εδώ.

Φακός LED MAGLITE

Οι φακοί led της MAGLITE, χαρακτηρίζονται από την μεγάλη διάρκεια ζωής τους και την εξαιρετική απόδοσή τους. Εξοικονομούν ενέργεια. Ευέλικτοι και μικροί. Βρείτε από εδώ τον φακό, σε έκπτωση. Για περισσότερες αγορές και μία μεγάλη ποικιλία από κιάλια και φακούς μπείτε στο e-shop Survival Club και βρείτε κορυφαίο εξοπλισμό σε ανταγωνιστικές τιμές.