Η ΥΠΑ αναζητά χώρους για τη μετεγκατάσταση από το Ελληνικό

Τι αναφέρει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας σε ανακοίνωσή της


ΕΛΛΑΔΑ
19:45
16/04/2018
Η ΥΠΑ αναζητά χώρους για τη μετεγκατάσταση από το Ελληνικό
6
loading

Στην αναζήτηση χώρων προκειμένου να προχωρήσει η μετεγκατάσταση των εγκαταστάσεών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας από το Ελληνικό προχωρά η ΥΠΑ.

Ειδικότερα, με σημερινή ανακοίνωσή της, στο site της (www.hcaa.gr ή www.ypa.gr ) η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας απευθύνει Δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, αναζητώντας κατάλληλο χώρο για την μετεγκατάσταση των οργανικών μονάδων της.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση - πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο επίσημο διαδικτυακό τόπο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει: «Ενόψει της αξιοποίησης της περιοχής του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού (Μητροπολιτικός πόλος Ελληνικού - Αγίου Κοσμά ) και την μετακίνηση των δημόσιων υπηρεσιών από την περιοχή, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενδιαφέρεται για την μίσθωση ακινήτων στην Αττική, προκειμένου να καλύψει τις στεγαστικές της ανάγκες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Nikath13

  Ελεος... Τι την περασες την ΥΠΑ για να μετακομισει ετσι, γραφεια εταιρειας;

  1. avatar Πρώτη φορά αριστερά.

   Και μάλιστα όχι μόνο την μετακομίζουν έτσι αλλά και βιαστικά και ανοργάνωτα. Είναι πραγματικά επικίνδυνοι!

 2. avatar Κώστας Χ.

  Οι ψηφοφόροι τους να τα βλέπουν, που δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν "βλαμμένοι" που συνομιλούν με εξωγήινους!και νομίζουν ότι ΑΝ η ΥΠΑ μετακομίσει από το Ελληνικό θα σταματήσουν οι πτήσεις στο FIR Αθηνών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. avatar RΡΡ

   Ποιος είπε ρε [...] ότι θα σταματήσουν, ότι θα δημιουργηθεί κλασικό συριζαίικο χάος και άρπα κόλα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ΖΩΕΣ είπε [...]. Και αυτό δεν το λέει μόνο ο παρακάτω αλλά οι ίδιοι οι υπάλληλοι της ΥΠΑ με ανακοίνωση τους, αλλά χρειάζεται ελάχιστο IQ 12 για να το καταλάβει ένας βολεμένος ΔΥ ΣΤΟΚΟΣ αυτό. Στην Ελλάδα οι λευκοί (που λέει ο λόγος) καφρικανοί περιμένουν πρώτα να πεθάνει κάποιος (να τον σκοτώσουν δλδ) και μετά να σκεφτούν. Πολύ σωστά τα είπε ο 20:34.

 3. avatar Οι ψηφοφόροι τους να τα βλέπουν

  Την αναζήτηση και μετεγκατάσταση χώρου αναζητά τελευταία στιγμή η ΥΠΑ; Έν μέσο τουριστικής σεζόν; Θα ξανα κινδυνέψουν ζωές εξ αιτίας των ανίκανων εραστών της καρέκλας;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει